• 1
 ≫ 

Savet jednog preduzetnika: Budite posvećeni poslu. Totalno

 ≫ 

Budite rasterećeni, i vi i vaš biznis.  Totalno

  • 1

Još jedan stresan dan na poslu, vraćam se sa seminara gde je glavna poruka da mi, preduzetnici ulažemo u modernizaciju, nove tehnologije, i da na nadolazeću konkurenciju gledamo kao na partnere.

Meni u glavi druga poruka, druge poruke, tačnije. Mnogo poruka. Desio nam se peh i moje prisustvo je neophodno. Pokušavam da rešim stvari telefonom. Ne baš uspešno. Letim nazad, rešen da svom timu obezbedim, nesmetanu komunikaciju, u svakoj prilici.

OK, šta se nudi? Gigabajti, megabajti, megabiti...više poruka, duži razgovori, mnogo više interneta. Hm, zanimljivo, za početak jasno mi je samo čime se bavimo i koliko zaposlenih imam. I da nam je potrebno da više zovemo mi druge, nego oni nas. Roming je presudan. Listam operatere, ponude za biznis pakete... Posao nam nije toliko vezan za radno mesto. Sećam se još jedne poruke iz gorempomenutog seminara:

-  Danas, kada moderan poslovni svet zahteva da budete dostupni, u svakom trenutku i gde god da se nalazite, ne smete da dozvolite da vaš biznis trpi -

U redu, ubrzavam se, Telenor mi je sve to lepo objasnio na jednom mestu -  prvi put u Srbiji, više ne morate da objašnajvate šta je sve vaša potreba. Neko je to već sve prilagodio vama. Prošlo je vreme glavobolja i nerviranja oko komunikacije. Nađite se vašim kolegama i timu.

Konačno možete da prilagodite svoj tarifni paket  izborom jedne od dodatnih usluga koje su vam na raspolaganju. Bilo da ste u kancelariji, na poslovnom sastanku, službenom putu ili odmoru morati biti "na dohvat ruke", posebno ukoliko vaše poslovanje zahteva dinamičnu komunikaciju i stalan, neograničen pristup internetu. Verujte, znam iz iskustva.

Uz tarifne pakete Biznis Total 15, Biznis Total 25 i Biznis Total 100, možete da aktivirate neku od dodatnih usluga koja im omogućava dodatne minute za međunarodne pozive, kao i dodatne minute ili gigabajte u romingu. Ovo poslednje je izuzetno važno za sve biznismene, poslovne ljude, i za one koji često prelaze granicu.

To nije sve, čeka vas i dodatna količina internet saobraćaja za najpopularnije digitalne servise – Facebook, Instagram, Twitter, Viber i WhatsApp – za svaku od ovih aplikacija dobiajte po 2GB internet saobraćaja mesečno.

Budite rasterećeni, i vi i vaš biznis.  Totalno.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>