• 0

Tate više neće morati da improviziju: Stiže pomoć za menjanje pelena i u muškim toaletima

  • 0

Od prtljažnika automobila, klavira, imrovizovanih stalaka... niste ni svesni koliko tate nekada moraju da budu kreativne kada dođe vreme da se promene bebi pelene.

Zbog toga, Pampers planira da opremi muške toalete tako da zadovolje potrebe modernih očeva.

Kompanija je objavila inicijativu za instaliranje 5.000 stolova za presvlačenje u muškim toaletima širom SAD-a i Kanade. Pampers je zbog toga pokrenuo i veliku kampanju, koja ohrabruje očeve da dele trenutke na društvenim mrežama prilikom menjanja pelena.

Stolovi za menjanje pelena biće i na mnogim javnim mestima, kao što su parkovi i biblioteke.

- Očevi stalno moraju da improvizuju, jer nema u našim toaletima mesta za takvo nešto - rekao je potparol Pampersa i otac dvoje dece Džon Ledžent.

Inicijativa je postala viralna 2018. godine, kada je Donte Palmer objavio fotografiju koja objašnajava sve muke prilikom menjanja pelena.

Mnogi muški toaleti i dalje se ne menjaju. I bivši predsednik SAD Barak Obama pokušaao je jednom drugom inicijativom da reši problem.

Jedno od rešenja jeste, umesto da se stolovi za presvlačnje naprave u svakom toaletu, da se obezbedi bar jedno mesto po objektu.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>