• 5

Kraj Ade Bojane kao nudističkog naselja: Vile i rizorti umesto prirode

Iz Ministarstva su rekli da je u toku izrada analiza za tu lokaciju

  • 5

Vlada planira da odustane od kocepta Ade Bojane kao nudističkog centra i da kroz valorizaciju izda u dugoročni zakup deo ostrva na kome bi se gradile vile i drugi rezidencijalni objekti.

Te informacije iz Ministarstva održivog razvoja i turizma, kojim rukovodi minister Pavle Radulović, nisu demantovali, ali ni potvrdili.

- Za ulcinjsku Adu postoji interesovanje potencijalnih investitora, ali ono do sada nije konkretizovano podnošenjem inicijative za turističku valorizaciju ostrva - kazali su iz Ministarstva na pitanje da li postoji interesovanje za valorizaciju Ade i ako postoji, ko su potencijalni investitori.

Ada Bojana

Foto: Promo

Iz Ministarstva su dodali da je u toku izrada analiza za tu lokaciju, koju obavlja kompanija Deloitte, tako da sada, kako su naveli, nije moguće detaljnije govoriti o projektu.

Vlada je u februaru usvojila Plan privatizacije za ovu godinu i iz njega se vidi da Ada više neće biti isključivo nudistički centar, te da će jedan deo ostrva, koji se prostire na ukupno 522 hektara, verovatno biti pretvoren u rezidencijalni prostor.

VIDEO: Dođe na plažu, a onda krene da šara štapom po pesku. Ono što napravi zapanji ceo svet

(Telegraf Biznis / investitor.me)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nudista

    Uzas bre pa dokle vise netrebaju nam hoteli i govna i vile treba nam netaknuta priroda a to je Ada Bojana raj na zemlji hocete da unistite jedino vredno u Crnoj Gori

  • Krle

    Pare, pare i samo pare!

  • Srbo

    Steta unististe bajbolje mesto!!(

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke