Čučković: Predložićemo da se novi most zove "Most prijateljstva Si Đinpinga i Aleksandra Vučića"

Most koji je gradi kineska kompanija "Čajna komjunikejšns konstrakšn" , jutros su obišle ministarka infrastrukture Zorana Mihajlović i ambasadorka Кine u Srbiji Čen Bo

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković izjavio je da će predložiti da se novi most preko Save, na Koridoru 11, nazove "Most prijateljstva predsednika NR Kine Si Đinpinga i predsednika Srbije Aleksandra Vučića".

- Na osnovu narodne inicijative predložićemo nadležnim institucijama da novi most Obrenovac - Surčin, preko Save i Kolubare, ponese ime 'Prijateljstva predsednika NR Kine Si Đipinga i predsednika Srbije Aleksandra Vučića'. Ponosan - objavio je Čučković na Tviteru, tokom obilaska radova na novom mostu na Koridoru 11.

Most koji je gradi kineska kompanija "Čajna komjunikejšns konstrakšn" , jutros su obišle ministarka infrastrukture Zorana Mihajlović i ambasadorka Кine u Srbiji Čen Bo.

Deonica Koridora 11 od Surčina do Obrenovca, prema ranijim najavama, trebalo bi da bude puštena u saobraćaj do kraja 2019. godine.

(Telegraf.rs)

Tagovi: Miroslav Čučković, Most, Obrenovac

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (21)
Poređaj komentare:
 • Ђ
  Ђурађ

  Мост да се зове МОСТ ЖРТВА ПОПЛАВЕ за које Чучковић и још неки треба да одговарају.

 • K
  Ko?

  Da li si ti pri sebi? Da li je moguće da opet hoćeš da budeš pionir koji poštuje kultove ličnosti? Pošto si preko G17 tu gde jesi, onda, dodaj na svoje ime Mlađan Dinkić...

 • N
  Nikola

  Vucica je blam od gluposti koja izlazi iz ove izjave.