• 10

Telekom Srbija kupio kablovskog operatora Telemark

Telemark broji više od 25.000 televizijskih i internet korisnika

  • 10

Kompanija Telekom Srbija je kupila Telemark, najvećeg kablovskog operatora na teritoriji zapadne i centralne Srbije, koji broji više od 25.000 televizijskih i internet korisnika, saopšteno je iz Telekoma.

Kablovski operator Telemark korisnicima pruža usluge u Čačaku, Kraljevu, Gornjem Milanovcu, Požegi, Lučanima, Guči, Mionici, Ljigu, Banji Vrujci, Mataruškoj banji i Kosjeriću.

Ovom akvizicijom Telekom Srbija povećava svoju korisničku bazu, a korisnicima sa ovih teritorija pruža mogućnost korišćenja bržeg i kvalitetnijeg interneta, kao i vrhunsku televizijsku ponudu, poručuju iz te kompanije.

Telekom Srbija nastavlja sprovođenje svoje strategije širenja i prilagođavanja novim tržišnim trendovima, sa ciljem da postane regionalni lider u svim telekomunikacionim uslugama i nosilac budućeg digitalnog razvoja, navodi se u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👿

    Svakom novom korisniku na poklon paket Pinkovih kanala. Uz obavezu da nemogu da raskinu ugovor posle potpisivanja. 😂😂😂😂😂

  • Medeno Srce

    Kako sam uzbuđen. Uzbuđen sam kao onaj deda što je doživeo srčku gledajući horror film. Još ako budu imali Pinkove kanale pa sv**iću. Jooj ludilooo, mmm.

  • Ranjeni Orao

    Dobro je to što naši kupuju kablovske operatere, ali red bi bio da daju bolju ponudu programa.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke