• 1

Lili odustao od posla s traktorima, prodaja IMR-a neuspešna

- Stečajni upravnik je navedenu prodaju proglasio neuspelom, s obzirom da se odbor poverilaca nije izjasnio o dostavljenoj ponudi u ostavljenom roku

  • 1

Prodaja stečajnog dužnika "Industrije motora Rakovica" kao pravnog lica koja je održana 31. maja je oglašena neuspešnom, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU).

- Stečajni upravnik je navedenu prodaju proglasio neuspelom, s obzirom da se odbor poverilaca nije izjasnio o dostavljenoj ponudi u ostavljenom roku - saopštio je ALSU.

Lili drogerije ponudile su krajem maja za IMR 354 miliona dinara, što je bilo ispod 50 odsto procenjene vrednosti stečajnog dužnika, pa je o ponudi trebalo da odluči odbor poverilaca IMR-a.

IMR je kao pravno lice pre prodaje procenjen na 2,9 milijardi dinara, a njegova beogradska imovina su brojne hale, objekti mašinogradnje i magacini koji se prostiru na 75.000 kvadratnih metara, kao i samački hotel, upravna zgrada, infrastruktruni objekti i vlasništvo nad institutom IMR.

IMR ima proizvodni kompleks u zlatiborskim mestima Ljubiš i Šljivovica.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>