• 30

Vučić sa direktorom kompanije "Eagle Hills": Još brža realizacija Beograda na vodi (FOTO)

Dvojica sagovornika razgovarali su o značaju ove investicije za ekonomski razvoj Srbije

  • 30

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom kompanije "Eagle Hills" Muhamedom Alabarom sa kojim je razgovarao o svim fazama projekta Beograd na vodi.

Dvojica sagovornika razgovarali su o značaju ove investicije za ekonomski razvoj Srbije.

Aleksandar Vucic, Muhamed Alabar

Najzapušteniji deo grada, koji trenutno predstavlja najveće gradilište, pretvaramo u najlepšti deo prestonice, istakao je predsednik Vučić-Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Kada smo razgovarali 2013. godine, stopa rasta ekonomije bila je niska, ali je, zahvaljujući investicijama, kao što je projekat Beograd na vodi, privreda Srbije sada na stabilnom putu rasta i razvoja. Najzapušteniji deo grada, koji trenutno predstavlja najveće gradilište, na kojem je angažovano preko 1.500 radnika svakoga dana, pretvaramo u najlepšti deo prestonice - istakao je predsednik Vučić.

Direktor kompanije Eagle Hills Alabar pozdravio je ekonomske reforme, koje je Srbija sprovela, i obećao još bržu realizaciju svih faza ove investicije, kako bi projekat bio završen što pre.

Aleksandar Vucic, Muhamed Alabar

Direktor kompanije Eagle Hills Alabar obećao je još bržu realizaciju svih faza ove investicije, kako bi projekat bio završen što pre-Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Vučić zahvalio je princu prestolonasledniku Ujedinjenih Arapskih Emirata šeiku Mohamedu bin Zajedu al Nahjanu i direktoru kompanije Eagle Hills Muhamedu Alabaru na ulaganjima koja su pokrenuli u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Slavko

    Beograd na vodi će doprineti da nam Beograd bude još lepša.

  • Helena

    Sa ovim komleksom objekata Beograd ce dobiti moderan izgled kao sto ga imaju najpopularnije evropske metropole.

  • Dusan

    Projekat Beograd na vodi zadivice sve gradjane kao i goste Beograda, a zaseniti mnoge poznate metropole.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke