• 0

Kraj radova na izgradnji Okružnog zatvora početkom 2020.

Ukupna vrednost radova iznosi oko 800 miliona dinara

  • 0

Izgradnja Okružnog zatvora u Leskovcu mogla bi da bude završena u februaru ili martu naredne godine, a ukupna vrednost radova iznosi oko 800 miliona dinara, izjavio je gradonačelnik tog grada Goran Cvetanović.

Svetanović je prilikom obilaska radova, navodi se na sajtu grada, podsetio da ta Ustanova na istoj lokaciji postoji od 1971. godine i da je rasla od "Starog paviljona" sa 30 mesta do izgradnje "Novog paviljona" sa kapacitetom od 220 mesta.

Okružni, Centralni zatvor, CZ Foto: Milena Đorđević

- Dogradnja zatvora podrazumeva proširenje kapaciteta za 420 mesta, što će pružiti mogućnost zapošljavanja 120 radnika svih profila, straža, medicinsko osoblje, pomoćni radnici, dok je trenutno na gradilištu uposleno oko 100 radnika - rekao je Cvetanović, piše na sajtu grada.

Vrednost sredstava koja se ulazu u radove iznosi oko 800 miliona dinara i njihov završetak se, prema trenutnim prognozama, kaže, ocekuje početkom naredne godine u februaru ili martu.

(Telegraf Biznis / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>