• 4
 ≫ 

Vi ste za mene najvredniji deo ovog projekta: Mihajlović se sastala sa radnicima Koridora 10 (VIDEO)

 ≫ 

- Najviše sam ponosna na vas, na sve što ste do sada uradiili ovde u Bancarevu - rekla je Mihajlović radnicima

  • 4
Zorana Mihajlović, tunel Bancarevo

Foto: Kabinеt potprеdsеdnicе Vladе, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinanstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović završila je juče četvrodnevnu posetu istočnom kraku Koridora 10 na Bugarskoj tokom koje je bila smeštena u kampu Koridora Srbije u Beloj Palanci.

Poslednjeg dana posete Mihajlovićeva je imala finalni sastanka sa izvođačima građevinskih radova na poslednjoj deonici autoputa od Proseka do Crvene reke. Ona je navela da će kompletan južni krak Koridora 10 ka Bugarskoj biti završen na jesen, ali je posebno istakla probleme koje Vlada Srbije i Koridori Srbije imaju sa grčkom kompanijom Aktor.

Zorana Mihajlović, tunel Bancarevo

Poruka za Zoranu Mihajlović - Foto: Kabinеt potprеdsеdnicе Vladе, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

- Imali smo probleme sa kompanijom Aktor koja dolazi iz nama prijateljske Grčke i nadam se da više nikad nećemo imati probleme kao što smo ih imali s njima. Budite uvereni da ćemo obavestiti sve međunarodne finansijske organizacije kroz šta smo sve prošli sa ovom kompanijom Aktor - istakla je Mihajlovićeva.

Potpredsednica Vlade sastala se u Dimitvorgradu i sa bugarskim ministrom transporta Rosenom Željazkovim. Glavna tema razgovora bila je kako smanjiti gužve na granici sa građane i privredu, a bugarski ministar je najavio da će autoput od Sofije do granice sa Srbijom biti završen 2021. godine.

Zorana Mihajlović, tunel Bancarevo

Zorana Mihajlović sa radnicima - Foto: Kabinеt potprеdsеdnicе Vladе, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Na kraju posete, ministarka Zorana Mihajlović se na trasi autoputa ispred tunela Bancarevo sastala sa više od stotinu radnika koji su došli da je pozdrave.

- Najviše sam ponosna na vas, na sve što ste do sada uradiili ovde u Bancarevu, na sve što se uradili na svim auto-putevima kroz Srbiju i na južnom i na istočnom kraku Koridora 10 - istakla je Mihajlovićeva u razgovoru sa radnicima.

Zorana Mihajlović, tunel Bancarevo

Zorana Mihajlović - Foto: Kabinеt potprеdsеdnicе Vladе, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Ministarsku Mihajlović je zanimalo da li radnici dobijaju plate na vreme i kakvi su uslovi rada i zaštita na gradilištu. Ministarka se zahvalila svim radnicima i naglasila da bez njih ne bismo uspeli da završimo najvažniji drumsku saobraćajnicu koja nas povezuje sa regionom i EU.

Video: Zorana Mihajlović sa radnicima Koridora 10

- Vi ste za mene najvredniji deo ovog projekta, bez vas ne bismo imali što već danas imamo i hvala vam na svemu što ste uradili za Srbiju - istakla je Mihajlovićeva.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    21. jul 2019 | 11:28

    Bravo za bivse Titove udarnike! Ama ljudi videl ste li neko momce nabildovano i nauljeno na koridoru ? Gerijatrija i dalje udara temelje ovoj Srbiji. Jos jednom ura, ura i ura za sadasnje udarnike a bivse Titove brigadire. U tunelu usred mraka sija zvezda petokraka !!! Tito partija, omladina akcija! Mi gradimo ne samo za sadasnje vec i za buduce generacije mladih radnika i strucnjaka. Galopirajuci kapitalizam uzimace zrtve ali bice kasno ako sada ne postavimo barijere buducim robovlasnicima i njihovim tajkunima uvijenim u plast politike. I nazalost desi se memorandum SANU-a!!!

  • bob

    21. jul 2019 | 11:10

    To nije tačno , prodjite kroz Grčku pa vidite kakvi su uradjeni auto putevi.

  • Auspuh

    21. jul 2019 | 11:04

    Grci su teški neradnici, ne treba ih ni angažovati za bilo kakve poslove a tek ne za ovako ozbiljan projekat...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>