• 11

Ovako izgleda kada Bogoljub Karić obiđe radove: Muzika, ples i radost (VIDEO)

"Uvek sam se trudio da posao, ljubav i radost dovedem u harmoniju, u jedan isti ritam"

  • 11

- "Zamisli život u ritmu muzike za ples!" - kaže stari hit! I ja baš tako zamišljam svoj život i trudim se da tako živim i da taj veseo ritam života prenesem na one sa kojima živim i radim! Jer, svaki dan bez plesa, muzike i smeha je za mene uzalud potrošen dan - napisao je Bogoljub Karić u opisu vieda koji je danas postavio na svoju Fejsbuk stranicu.

Možda ovo deluje kao jedan sasvim običan lep nedeljni dan ispunjen razonodom, ali Karić se, zapravo, ovde našao poslom, prilikom obilaska radova.

- I to nije ni u kakvoj suprotnosti sa velikim poslom i obavezama koje imamo! Naprotiv - uvek sam se trudio da posao, ljubav i radost dovedem u harmoniju, u jedan isti ritam! To je jedina formula srećnog i uspešnog života! Evo, tako sam danas, poslom došao na objekat koji gradimo, na glavnu ulicu - naš Prospekt Pikasa, sa našim menadžerima, da na licu mesta proverimo kako se ostvaruju naši planovi. Čuvši ovaj ritam divnih uličnih svirača, Jevgenija, naš menadžer i ja smo spontano počeli da plešemo! Koliko smo u tome dobri - ostavljam vama da ocenite! - dodao je Karić.

VIDEO: Bogoljub Karić peva na svadbi svog sina

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Čak

    Ivicin naslednik!

  • pele

    Sve laži koje ste napisali u komentarima i očigledno ne poznajete Bogoljuba ja sam radio za njega na izvodjenju radova u Minsku izuzetno pošteni ljudi i prirodni ko god je otišao kod njega da traži posao i ko hoće da radi dobio je posao plata je svakog 25-tog tačno na vreme a za investicije pitajte državu šta i kako i zašto a ne njega

  • milan

    Izbeglice sa kosova

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke