• 5

Autobuski lou koster stigao u Srbiju, do Zagreba i Ljubljane za manje od 10 evra

Jedan od razloga brzog rasta ovog startapa su konkurentne cene

  • 5

U Srbiji je počeo da radi jedan od najvećih evropskih autobuskih prevoznika Flixbus, a iz naše zemlje putnike će voziti na dve hiljade lokacija u 28 evropskih zemalja.

Ovaj prevoznik funkcioniše putem aplikacije i zakazivanja vožnji onlajn, a jedan od razloga brzog rasta ovog preduzeća su konkurentne cene. Prve međunarodne linije krenule su juče u 7. 45 iz Beograda i povezale su glavni grad Srbije direktno sa destinacijama u Hrvatskoj i Sloveniji.

Sa tri dnevna polaska i jednim noćnim, kažu, iz Beograda će moći svakodnevno da se putuje prema Zagrebu i Ljubljani, a cene za ove destinacije kreću od 999 dinara.

Isto tako, Beograd se sezonski povezuje i sa Dalmacijom, Istrom i Kvarnerom, između ostalog sa Biogradom, Vodicama, Šibenikom, Trogirom, Splitom u Rijekom, Opatijom, Rovinjem i Pulom.

U pripremi je i direktno povezivanje Beograda i Novog Sada sa Budimpštom.

Karte će biti dostupne putem web stranice ove kompanije i plaćaju se u domaćoj valuti putem besplatne mobilne aplikacije ili na više od 200 prodajnih mesta širom Srbije.

FlixBus ima 350.000 autobuskih linija dnevno, vozi na 2. 000 destinacija u 28 evropskih država i ujedno je najveća evropska mreža međugradskih linija.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovan

    Kakva je ekonomska isplativost sigurno postoji nekih začkoljica, jer svi znamo da besplatnog sira ima samo u mišolovci.

  • Jesu li

    Bezbedni ovi?

  • R line

    Niste samo rekli jel to karta za prtljazni prostor ili za stajanje na stepenicama?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke