• 5

Autobuski lou koster stigao u Srbiju, do Zagreba i Ljubljane za manje od 10 evra

Jedan od razloga brzog rasta ovog startapa su konkurentne cene

  • 5
Flixbus Foto: Flixbus

U Srbiji je počeo da radi jedan od najvećih evropskih autobuskih prevoznika Flixbus, a iz naše zemlje putnike će voziti na dve hiljade lokacija u 28 evropskih zemalja.

Ovaj prevoznik funkcioniše putem aplikacije i zakazivanja vožnji onlajn, a jedan od razloga brzog rasta ovog preduzeća su konkurentne cene. Prve međunarodne linije krenule su juče u 7. 45 iz Beograda i povezale su glavni grad Srbije direktno sa destinacijama u Hrvatskoj i Sloveniji.

Sa tri dnevna polaska i jednim noćnim, kažu, iz Beograda će moći svakodnevno da se putuje prema Zagrebu i Ljubljani, a cene za ove destinacije kreću od 999 dinara.

Isto tako, Beograd se sezonski povezuje i sa Dalmacijom, Istrom i Kvarnerom, između ostalog sa Biogradom, Vodicama, Šibenikom, Trogirom, Splitom u Rijekom, Opatijom, Rovinjem i Pulom.

U pripremi je i direktno povezivanje Beograda i Novog Sada sa Budimpštom.

Karte će biti dostupne putem web stranice ove kompanije i plaćaju se u domaćoj valuti putem besplatne mobilne aplikacije ili na više od 200 prodajnih mesta širom Srbije.

FlixBus ima 350.000 autobuskih linija dnevno, vozi na 2. 000 destinacija u 28 evropskih država i ujedno je najveća evropska mreža međugradskih linija.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>