• 6

NIS prodaje zgradu u Zrenjaninu po početnoj ceni od 430.000 evra

Ponude se primaju do 16. avgusta

  • 6

Naftna industrija Srbije (NIS) oglasila je prodaju zgrade pogona "Srednji Banat" u Zrenjaninu, navodi portal zrenjaninski.com.

Kako se navodi u oglasu, ponude se primaju do 16. avgusta, a aukcija će biti održana 23. avgusta, u sedištu NIS-a u Novom Sadu.

Mada se u oglasu, koji je juče objavljen u štampanim medijima, ne navode detalji o nekretnini u Zrenjaninu, informativni portal zrenjaninski.com saznaje da se radi o zgradi u Ulici Žarka Zrenjanina 8. Reč je o objektu koji je u list nepokretnosti upisan kao dva poslovna prostora.

Ukupna neto površina iznosi 1.608 metara kvadratnih – prizemlje je 710 kvadrata, a površina podruma je 898 metara kvadratnih.

U zaleđu objekta se nalazi stambena zgrada koja nije predmet prodaje. Ovaj objekat kompanije NIS se nalazi uz najvažniju saobraćajnicu, gradsku magistralu, u blizini centra grada.

Početna prodajna cena objekta, kako saznaje portal, iznosi 430.000 evra.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zokio

    Iznad tih prostorija su stanovi,Nis prodaje prizemlje i podrum(nekad bila garaža) gde je uradjena komplet računarska mreža,idealno za neku banku,..

  • DRagutin

    Pa ko je lud da kupi tu dotrajalu zgradu od 50 godina? Ako dobiju 200 hiljada evra treba da skacu od srece... Puno tu treba ulaganja...

  • Krupanjac

    Na onakvom mestu , i onako opremnjena , samo toliko malo vredi ! Nemoguce ljudi. Ko li je se na nju nameracijo . Videcemo.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke