• 2
 ≫ 

Leva kaže - desna laže: Obožavaćete papuče kojim možete da "nagazite" Trampa (FOTO)

 ≫ 

Ovaj mladić je uspeo da proda baš sve papuče koje je napravio

  • 2
Donald Tramp, papuce

Foto: Twitter/Donald J. Trump, presidentflipflops.com

Sem Morison ima 27 godina, fotograf je i živi u Los Anđelesu. Patentirao novi proizvod - papuče. Ali, to nisu bilo kakve papuče, već su posebno dizajnirane i na njima su odštampani tvitovi predsednika SAD Donalda Trampa.

Kako piše "Biznis insajder", Morison je prodao baš sve parove papuča koje je napravio za manje od mesec dana.

- Skrolujte preko 40.000 tvitova Donalda Trampa i sigurno je da ćete uhvatiti neke kontradiktorne stavove. Hteo sam ovo da istaknem - rekao je on.

Morison ima osmočasnovno radno vreme i bavi se marketingom, ali svoje slobodno vreme utroši na pravljenje papuča, a sve ih pravi potpuno ručno.

Počeo je da ih prodaje 5. semptembra 2017. godine preko sajta PresidentFlipFlops.co i od tada je napravio preko 1.000 pari.

Prodao je baš sve.

Uprkos tome što nije utrošio ni dolar na marketing, njegove papuče lako su stigle do mnogih, tako da su o njima pisali i Hafington post i BBC, podjednako su popularne i na društvenim mrežama.

 

Evo nekih primera šta na papučama piše:

Desna:

- Ponovo, za našeg glupog lidera, ne napadaj siriju - ako napadneš desiće se mnogo loših stvari i iz te borbe SAD neće dobiti ništa - kaže Tramp 2013. godine.

Leva:

- Čestitke našim vojnicima za predstavljanje Sjedinjenih Američkih Država i celog sveta, tako dobro u napadu na Siriju - tvir iz 2017. godine.

Desna:

- Zapamtite, nemojte da verujete "izvorima" od veoma neistinitih medija. Ako ne imenuju izvor, to znači da on ne postoji - Tramp 2016. godine.

Leva:

- Jedan "veoma kredibilan izvor" je pozvao moju kancelariju i rekao da je izvod iz matične knjige rođenih Baraka Obame lažan - Tramp 2012. godine.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravednik

    29. jul 2019 | 16:17

    Kadija te tuži, Kadija ti sudi....

  • Muharem

    29. jul 2019 | 19:57

    Resio civek da zaradi na papuce haha kako jeftino i providno. Kakvav presednin, takva drzava.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>