• 8

Za komplet ležaljki moguće zakupiti apartman u Budvi, i to na dve noći

Sve te cene bi trebalo da se spuste na nulu svakog dana od 17 sati

  • 8
perazica do jadransko more crna gora

foto: Telegraf.rs

Najskuplje ležaljke u Crnoj Gori su na Kraljevoj plaži i Miločeru, gde zakup seta ležaljki sa suncobranom već nekoliko godina unazad košta 120 evra.

Za taj novac je, sa druge strane, moguće zakupiti odlično opremljen apartman u centru Budve s pogledom na more, i to na dve noći, prenosi Investitor.me.

Na ostalim plažama budvanske rivijere zakup seta ležaljki i suncobrana je znatno jeftiniji, mada mnogima i dalje preskup.

Tako, recimo, na Mogrenu set za odmaranje košta 25 evra na dan, koliko i na Pržnu dok na popularnoj plaži Kamenovo iznosi 20 evra.

Na plažama Jaza odmor pod suncobranom i ležaljci koštaće 10 evra, ali ko želi da bude blizu nekog od lokala, za istu uslugu moraće da izdvoji i do 35 evra.

Na plaži Plavi Horizonti set ležaljki sa suncobranom košta 20 evra, dok na plaži Oblatno u zavisnosti od vrste ležaljki i seta cene se kreću od 25 do 50 evra, dok je krevet sa baldahinom 70 evra dnevno.

Na barskoj i ulcinjskoj rivijeri set se može naći za pet do 10 evra. Sve te cene bi trebalo da se spuste na nulu svakog dana od 17 sati, kako je odlučilo preduzeće za upravljanje morskim dobrom, ali se ta naredba, prema izjavama gostiju, slabo poštuje.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari