• 4
 ≫ 

Napunite novčanik i rezervoar istovremeno

 ≫ 

NIS, u saradnji sa kompanijom Mastercard, je omogućio podizanje keša na benzinskim stanicama

  • 4
NIS, Gazprom benzinska pumpa

Foto: Promo/NIS

Ako ste vozač zasigurno vam je poznata situacija u kojoj žurite ili kasnite na sastanak, dok crvena lampica za rezervoar počinje da svetli, a vi istovremeno nemate ni dinara u novčaniku. Kako napraviti prioritete kada nam je sve hitno? Istraživanja su pokazala da je hroničan nedostatak vremena u osnovi većine problema modernog čoveka, što potragu za boljim, inovativnijim i ekonomičnijim rešenjima čini uvek aktuelnom temom.  Kako bi svojim korisnicima olakšala svakodnevne aktivnosti, kompanija NIS u saradnji sa kompanijom Mastercard kreirala je novu uslugu „podizanja gotovine prilikom kupovine“ („purchase with cashback“), zahvaljujući kojoj najzad postoji način da se ovi problemi brzo i jednostavno reše na jednom mestu da se uštedi vreme, napuni rezervoar, ali i novčanik ukoliko je hitno potrebna gotovina.

Šta je „podizanje gotovine prilikom kupovine“?

Korisnici Mastercard dobili su mogućnost da na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama prilikom kupovine ne samo goriva, već i ostalih potrepština koje se mogu pronaći u  prijatnom ambijentu Drive Cafe restorana, uz regularno plaćanje računa na kasi, ujedno podignu i keš. Ovaj lak i efikasan način preuzimanja gotovine, osim što vozačima štedi vreme, potpuno je besplatan, što ga čini povoljnijom opcijom od korišćenja bankomata koji ne pripadaju matičnoj banci, a i praktičnom varijantom za podizanje keša na mestima gde u blizini ne postoje bankomati.

Kako funkcioniše?

Iznos koji korisnik Mastercard kartice želi da podigne u kešu dodaje se na postojeći račun na kasi benzinske stanice i obračunava kao jedinstvena transakcija, a korisnik uz fiskalni račun odmah dobija novac u papiru. Ova usluga tretira se kao standardno plaćanje karticom na POS terminalu, pa je korisnik može ispratiti na svom računu na isti način kao i sve druge transakcije i plaćanja. Maksimalni iznos gotovine koji je moguće podići prilikom jedne transakcije iznosi 5.000 dinara, dok granica za minimalni iznos za kupovinu ne postoji.

NIS, Mastercard cashback

Foto: Promo/NIS

Kome je namenjena?

Nepredviđeni troškovi deo su svakodnevice svih nas, a naročito onih koji se zapute van grada ili putuju noću. Ova usluga predstavlja pouzdano i praktično rešenje za brzo podizanje gotovine usput, kao i za stanovnike sredina u kojima nije razvijena mreža bankomata. Na benzinskim stanicama NIS-a svi korisnici Mastersard kartica dobijaju brz i lak pristup kešu uz plaćanje računa, i to sve u okviru samo jedne transakcije. Kompanija NIS je uvođenjem ove nove usluge još jednom potvrdila da su joj potrebe korisnika na prvom mestu, ali i da predstavlja neumornog tržišnog lidera i inovatora u svojoj industriji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka

    11. avgust 2019 | 12:33

    Svaka cast za ovaj potez

  • Nenad

    11. avgust 2019 | 20:45

    Novcanike ce da napunimo kad nam budu i ako budu povecali plate jer sa ovim platama nema samo za goli zivot

  • sasa

    11. avgust 2019 | 18:23

    lepo...a da cemo bas da napunimo novcanik...pa ne bih reko...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>