• 3

Skarlet Johanson najplaćenija je glumica na svetu, za godinu dana zaradila je 56 miliona dolara

Glumica je u poslednje vreme najpoznatija po ulozi crne udovice u filmu s najvećom zaradom u istoriji, "Osvetnici: Završnica"

  • 3

Na vrhu Forbsove liste najplaćenijih glumica, ove godine je Skarlet Johanson i to već drugu godinu zaredom.

Tridesetčetverogodišnja glumica, u poslednje vreme najpoznatija po ulozi crne udovice u filmu s najvećom zaradom u istoriji, "Osvetnici: Završnica", zaradila je 56 miliona dolara, u razdoblju od jula 2018. do juna 2019, prema listi deset najplaćenijih glumica objavljenoj u petak.

Zvezda serije "Moderna porodica" Sofia Vergara zauzela je drugo mesto sa zarađenih 44,1 miliona dolara, dok je Ris Viderspun, producentkinja i glumica u seriji "Velike male laži", treća sa zarađenih 35 miliona dolara.

Scarlett Johansson, Skarlet Johanson

Foto: Profimedia

Elizabet Mos, koja glumi u distopijskoj seriji "Sluškinjina priča" i australijska glumica Margot Robi, nalaze se među deset najplaćenijih glumica prvi put, pri čemu je prva zaradila 24 miliona dolara, a poslednja 23,5 miliona.

Na listi se nalaze i Nikol Kidman, Dženifer Aliston, Elen Pompeo...

Forbesova procena temelji se na istraživanjima tržišta, zaradi filmova i serija i razgovorima sa zasposlenima u filmskoj industriji.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>