• 1

Na prodaji imovina Agroživa, nude i žig sa glavom pevca

Žig sa grafizmom glave pevca, žig sa grafizmom petla, žig Gallo...

  • 1

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je na prodaju imovinu kompanije "Agroživ“ iz Žitišta.

Na prodaju je ponuđen poslovni prostor, ali ono što je posebno zanimljivo i nekoliko žigova.

Žig sa grafizmom glave pevca, žig sa grafizmom petla, kao i žig Gallo, kao i jedan međunarodni žig koji važi u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Severnoj Makedoniji i Hrvatskoj, ponuđeni su po početnoj ceni od nešto više od 53 miliona dinara. Depozit  za učešće na javnom nadmetanju za žigove iznosi malo više od 21 milion dinara.

Za prodaju je oglašen i poslovni prostor "Agroživa“ koji se nalazi u zgradi lokalne samouprave.

Ponuđene su tri celine, prva od šest poslovnih prostorija ugostiteljstva od 225 kvadrata, i druga od devet i više prostorija iste namene od 531 kvadrat na prvom spratu zgrade. Takođe, i devet i više prostorija ugostiteljstva od 533 kvadrata na drugom spratu zgrade lokalne samouprave. Ovaj poslovni prostor prodavaće se po početnoj ceni od 21.308.404 dinara, a depozit iznosi 8.523.361 dinar.

 

Na prodaju je ponuđen i poslovni prostor, tri prostorije trgovine od 49 kvadrata u stambeno – poslovnoj zgradi u centru Žitišta. Početna cena je 1.023.179 dinara, a depozit za ovu nekretninu iznosi 409.272 dinara.

Depozit je moguće uplatiti do 25. septembra. Prodaja je putem javnog nadmetanja zakazana za 2. oktobar, u 11 časova, u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Novom Sadu.

(Telegraf Biznis/Zrenjaninski.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    3. septembar 2019 | 16:48

    Doći će neki šiptari, slovenci, hrvati i početi da nam prodaju piliće iz Žitišta.Postali smo samo dobre slugeranje, najamni radnici, bez želje da svojom pameću doprinesemo boljem životu naše dece i njihovoj budućnosti.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>