Rudari molili Putina da s njima kopa zlato, njegov odgovor je urnebesan

Asocijacija rudara Magadanske oblasti Rusije pozvala je ruskog predsednika Vladimira Putina da se oproba kao kopač zlata.

Putin je održao sastanak sa predstavnicima oblasti o razvoju Dalekog istoka. Predsedavajući upravnog odbora koncerna „Arbat“ Aleksandar Basanski je tokom susreta pozvao predsednika da poseti njihov region.

- Putovali ste podmornicom, leteli u lovcu, ali niste ispirali zlato. Pozivamo vas da dođete i iskusite sreću kao kopač zlata - rekao je on.

Aludirajući na problem ilegalne proizvodnje tog metala o čemu je Basanski govorio tokom sastanka, Putin se našalio: - Nećete me prijaviti nadležnim vlastima? -

- Vladimire Vladimiroviču, prići ćemo sa razumevanjem i poštovanjem - odgovorio je Basanski.

- Ovo je iskrena molba, poziv. Očigledno vam je 2020. cela zauzeta, ali možda će se naći vremena 2021. godine. Biće nam biti drago da Vas vidimo bilo kada - istakao je Basanski.

On je napomenuo da je poslednje putovanje predsednika u Magadansku oblast bilo davno. U ime svih stanovnika Kolime, Basanski je pozvao šefa države da poseti region i „vidi koliko se dobro izvršavaju ukazi“.

- Doći ću - odgovorio je Putin.

VIDEO: Dok su se Putin i Erdogan častili sladoledom, promakao im je grozan gest ruskog ministra

(Telegraf Biznis/Sputnik)

Tagovi: Rudari, Vladimir Putin, Zlato

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (1)
Poređaj komentare:
  • J
    Ja

    Putin Gospodin !!