• 1

Počeo postupak za "Nefa nameštaj", dužni su 307,7 miliona dinara

Stečaj je otvoren na osnovu predloga likvidacionog upravnika Nefe koji je sudu predočio da ova firma poveriocima duguje 307,7 miliona dinara a da je vrednost njene imovine 20.000 evra

  • 1

Privredni sud otvorio je zbog prezaduženosti stečajni postupak nad stečajnim dužnikom "Nefa nameštaj" DOO koji je u likvidaciji, objavljeno je na portalu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU).

Stečaj je otvoren na osnovu predloga likvidacionog upravnika Nefe koji je sudu predočio da ova firma poveriocima duguje 307,7 miliona dinara a da je vrednost njene imovine 20.000 evra, navodi se u sudskom rešenju.

Sud je pozvao poverioce da u roku od 120 dana prijave potraživanja, a dužnike da odmah ispune svoje obaveze prema stečajnoj masi Nefa nameštaja.

Prvo poverilačko ročište i sednica skupštine poverilaca zakazani su za 29. oktobar, a ispitno ročište zakazano je za 27. februar 2020. godine.

Registrovana delatnost Nefa nameštaja je trgovina na malo nameštajem, opremom za osvetljenje i ostalim predmetima za domaćinstvo u specijalizovanim prodavnicima.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Preduzetnik

    7. oktobar 2019 | 15:12

    I šta sad?pojeo vuk magarca...ista priča kao i sa dajnersom ne kraju uvek ispašta pošten narod!promeniti zakone pod hitno!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>