• 17

Uz ove patike hodaćete po vodi kao Isus: U đonu sveta vodica, na pertlama privezak sa Hristom

Ovaj par patika pušten je u prodaju u utorak za 1.425 dolara i za samo nekoliko minuta po toj ceni i prodat

  • 17

U novim "Najk" patikama hodaćete kao Isus na vodi. Bukvalno. Ovaj brend u prodaju je pustio patike u čijem đonu se nalazi sveta voda, a pertle krasi i privezak Isusa razapetog na krstu. Cena, sitnica - 4.000 dolara.

Par "Najkovik" Air Max 97 patika tako je u nešto drugačijem izdanju izašao na tržište, a da stvar bude još interesantnija, prodat je velikom brzinom.

Kompanija MSCHF koja je radila na redizajnu Air Max patika navodi da je voda koja se nalazi u njima zapravo iz reke Jordan, koju je osveštao sveštenik u Bruklinu.

Nike Jesus Shoes

Foto: MSCHF

Ovaj par patika pušten je u prodaju u utorak za 1.425 dolara i za samo nekoliko minuta po toj ceni i prodat. Njihov kupac ih je tako ponovo stavio na prodaju i to za novu cenu od 4.000 dolara.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrijana

    oprosti im mili Gospode ,ne znaju sta cine .Izgori svu zemlju i vodu da ne postojimo kad smo ovakvi .Ovo sto sam sada videla je mulj ,crnilo i uzas civilizacije .

  • Nexy

    Treba da bude smak sveta.

  • Uros

    Boze sacuvaj....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke