≫ 

Predrag Drezgić, nastavnik muzičkog i solista Radio Beograda: Pevač koji liči na one najbolje

 ≫ 

- Drago mi je što me porede sa najboljim - veli Preša

Komentari

  • Cule

    9. avgust 2020 | 17:16

    Ako je Dublje macvanski Dubai, onda je Macva slepo crevo Srbije. Poredjenje vam je katastrofalno! To moze da kaze samo onaj ko zivi na gradskom asfaltu i nema pojma kako je kad ogrbavis na zemlji i kupas se u znoju lica svog, da bi samo mogao da se prehranis. Gde si bio, nigde, sta si radio, nista. Sela su postala horori, moze u njima samo da se snima horor film. Nigde zive duse! Kakva perspektiva, kakav crni Dubai?!

  • Boža zemunac

    9. avgust 2020 | 10:24

    Pevačina sa velikim pesmetinama. Šteta što nije popularniji i poznatiji. Ali ko ima uvo da čuje taj zna šta sluša. Naše Srpske pesme za sva vremena. Živ i zdrav bio ljudino.

  • Vesna P.

    9. avgust 2020 | 09:16

    "U bogomdanoj Macvi rodi i kad posejes natraske." "Posejes dugme-nikne kaput."(O.Davico) Izvestaj sa lica mesta, vreme danasnje, sledi u nastavku. Nekad bilo, a u nase vreme, ako se 100 puta ne prska kojekakvim otrovima (protiv ovoga, onoga...), ne uspeva nista. Juce, 9. avgusta (!) komsinica sva srecna ubrala u basti prvi paradajz. Tako je i kod ostalih komsija, koji ne prskaju. Od ranog proleca ori, sej, rasadjuj, zalivaj, okopavaj, privezuj i celo leto nemas sta da uberes. Mnogi, poput mene, odustaju od sadnje baste, jer ne zele da se muce uzalud. Jabuke, sljive, gunje, ploda ni za lek, ako se ne prska. Ljudi koji sade i prodaju maline ne dozvoljavaju svojoj deci ni da je probaju, toliko se prska, a tudju truju. Sta jesti?

  • Vesna P.

    9. avgust 2020 | 08:33

    Jedna sam od djaka kojima je Predrag Drezgic predavao muzicko u osnovnoj skoli. Prave narodne pesme izvodi vise nego solidno. Medjutim, za proboj na surovoj estradnoj sceni smetnja je, u njegovom slucaju, bio manjak fotogenicnosti, a visak kilograma. Muzika se odavno, na zalost, vise gleda, nego slusa. Danas su najpopularniji i najvise od "muzike" zaradjuju oni koji nemaju bas nikakve vokalne predispozicije da se bave pevanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA