• 2

Telegraf Biznis je upravo postao moderniji i sadržajniji: Lakše do više vesti

Više kvalitetnog sadržaja i vesti iz sveta biznisa uz lakše snalaženje

  • 2

Manje od pet meseci posle lansiranja Telegraf Biznisa u okviru Telegraf.rs uradili smo nove izmene portala.

Sada je Telegraf Biznis moderniji, sadržajniji, a vama je omogućena lakša navigacija kako biste jasnije i brže mogli da pročitate našeg dodatnog sadržaja.

Na prvi mah, primetićete značajno veći broj vesti na naslovnoj strani Biznisa. Sa tehničke strane, olakšali smo vam pretragu vesti i kretanje kroz sajt - poboljšali smo performanse učitavanja (posebno ako imate slabije uređaje).

Naša najnovija izmena tiče se desktop i mobilne verzije sajta. A pored modernijeg dizajna i čitljivijeg fonta, Telgraf Biznis je sadržao svoju prepoznatljivu boju. Verujemo da će vam vesti iz sveta biznisa i ekonomske politike sada biti dostupnije.

Kao što već znate, ove godine smo osim Biznisa pokrenuli i Auto kao i Pop&Kulturu, a zahvaljujući vama koji ste prepoznali drugačiji i kvalitetniji sadržaj u odnosu na sve ostale medijske portale, beležimo stalni rast čitanosti i novu publiku.

Sve ovo ćete primetiti kada ukucate u Guglu www.telegraf.rs. Ali videćete i da se Telegraf.rs ističe kao:

1. Jedini portal u Srbiji, koji je u top 3, a koji nema svoj štampani list ili TV iza sebe

2. Jedini medij u top 3 kojem čitaoci na mejl redakcija@telegraf.rs šalju snimke i informacije o gorućim problemima iz zemlje i regiona o kojim još nije pisano

3. Medij u top 3 koji ima najviše komentara na svojim vestima (na njih posebno obratite pažnju na našem novom sajtu)

(Hvala vam što nas čitate)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćitalac

    Bravo Za Telegraf samo tako nastavi te. Jedino da ubaci te rubliku Turizam da vidimo gde da odemo tako u Zemlji tako u inostranstvu .

  • petar

    Svaka cast, citam vas svaki dan, samo tako da nastavite

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke