• 2

Karić: Sporazum sa Evroazijskom ekonomskom unijom od istorijskog značaja

Od ovog sporazuma će svi potpisnici imati velike benifite - poručio je Bogoljub Karić

  • 2
Dragomir Karić Foto: Promo

Potpisivanje Sporazuma o slobodnoj trgovini sa Evroazijskom ekonomskom unijom je od izuzetnog značaja za Srbiju, smatra narodni poslanik Dragomir J. Karić, član Parlamentarnih grupa prijateljstava sa zemljama članicama Evroazijske ekonomske unije u Narodnoj skupštini Srbije, počasni konzul Belorusije u Srbiji, prvi počasni konzul Kazahstana u Kanadi i zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije - Bogoljub Karić.

- Konačno je urađeno ono što je trebalo odavno da se uradi a to je potpisivanje istorijskog sporazuma između Srbije i Evroazijske ekonomske unije. Od toga će imati velike benifite svi potpisnici. Vrata su širom otvorena za sve naše proizvode, pogotovo poljoprivredne, ali i ostale koji se stvaraju u našim fabrikama. U potpunosti podržavam takav sporazum koji nije na štetu nijedne druge države niti bilo kojeg ekonomskog saveza u Evropi. Naprotiv, Evroazijska ekonomska unija ima veliki obrt sa zemljama Evropske unije i Amerike i ovo je korisno za sve koji su u tom procesu - istakao je Karić.

Diplomatsko angažovanje Dragomira J. Karića i narodne poslanice Milanke Karić, počasnog konzula Kazahstana, kao i angažovanje svih članova porodice Karić, na čelu sa Bogoljubom Karićem, u domenu privredne saradnje sa članicama Evroazijske ekonomske unije umnogome je doprinelo da dođe do potpisivanja ovog izuzetnog Sporazuma o slobodnoj trgovini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    26. oktobar 2019 | 11:11

    U NESEM DVORISTU JE LOPTA!!! TREBA IMATI KVALITETNU ROBU I KVALITET ZADRZATI -JACATI SELO I ZADRUGE A TIME CE I SRBIJA OJACATI!!! OVO JESTE ISTORIJSKI DOGADJAJ ZA SRBIJU!!!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>