• 0
 ≫ 

Ako ste pasionirani kolekcionar ovih stvari, ne trudite se - nećete se obogatiti

 ≫ 

Lutke Barbi, stare majice na kojima je logo vašeg omiljenog benda ili kartice koje ste skupljali danas vrede svega par dolara

  • 0

Ako ste imali priliku da na svom tavanu nađete kutije ili džakove sa vašim starim stvarima verovatno ste naišli na nešto za šta ste pomislili da je veoma vredno, pa možda čak i neprocenjivo. I tačno je da neke stvari mogu da budu zaista bogato naplaćene, međutim, većina tih stvari je zapravo bezvredna.

Lutke Barbi, stare majice na kojima je logo vašeg omiljenog benda ili kartice koje ste skupljali danas vrede svega par dolara.

Evo koji su to proizvodi koji su danas izgubuli svaku vrednost i ne pokušajavajte da ih nudite kolekcionarima.

Veliki modeli vozova i pruga koji rade na baterije ili struju, vrede manje nego što mislite. I dok zaista jesu zanimljivi i mladima i odraslima, on vam sigurno neće platiti račune, piše "Biznis insajder".

Bejzbol kartice - iako kod nas nikada nisu bile posebno popularne, za to sada ni nema razloga. Jedna od njih prodata je za neverovatnih 500.000 dolara, ali su sve ostale danas praktično skroz bezvredne.

Porcelanske lutke se danas mogu naći za oko 10 dolara, možete ih prodati za taj novac ako su dobro očuvane, ali to je sve.

Noviji stripovi nisu vredni kao oni stari, tako da ako imate one iz osamdesetih probajte ipak da nađete i one iz tridesetih i pedesetih godina jer ćete se više "ovajditi".

Igračke koje prikazuju "Ratove zvezda" iz sedamdesetih takođe nemaju neku posebnu vrednost. Slično je sa muzičkim pločama koje danas vrede svega nekoliko dolara.

Barbi lutke možda dobro i prođu jedino ako su baš očuvane i vrede između 10 i 20 dolara na eBay-u.

Za nekoliko dolara na eBay-u možete naći i Pez igračkice, a ako ste skupljali i poštanske markice u nadi da ćete se jednog dana obogatiti, nemate baš sreće. Isto je i sa prvim brojevima magazina "Plejboj".

Video: On ima 30.000 limenki piva

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>