• 28
 ≫ 

Fali vam ideja za Noć veštica? Maskirajte se u trenutne ekonomske probleme, ne treba vam ni dinar

 ≫ 

Bila je ovo prilično zastrašujuća godina za globalnu ekonomiju, obeležena trgovinskim ratovima, tržišnim potresima i koronom. Ali ono što je loše za investicione portfelje je dobro za aktualne ideje za kostime za Noć veštica.

  • 28

Ovo su neke ideje za svetske poslovne profesionalce koji žele da pokažu da su na vrhu najnovijih trendova. Pročitajte, ako se usuđejte.

TikTok: Pustite šest sekundi neke rok pesme (na primer Nickelback) i izvedite detaljnu rutinu, možda neki performans. Ne budite zbunejni kada se smeh nakon nekog vremena ugasi; samo ponavljajte.

5G: Recite svojim prijateljima da ćete biti na zabavi u 19h, a zatim im svakog sata javljajte da ste skoro tamo i da morate samo prvo da uzmete nešto novca. Ostanite kod kuće i jedite čips ispred TV. Pišite im posle ponoći i recite da ćete biti tamo 2023. godine.

Libra:  Što tamnije. Stavite sunčane naočare, obucite crnu majicu sa belim slovima i crne pantalone. Izgledajte grozno kada bilo ko ulazi na zabavu u svetlim bojama i mrmlja nešto pozitivno.

Investicioni bankar koji lansira tehnološki IPO: Obucite brendirani prsluk i ponesite nešto nalik crevu iz kog curi crveno mastilo.

Irska granica: Obucite se kao carinik i predložite nemoguće zagonetke svima koje sretnete.

Nju dil: Kao irska granica, ali s rešivim zagonetkama.

Nega tela: Obucite kostim od likre na koji ćete povremeno naneti kapi vode. Naplatite 500 evra da biste se pojavili na bilo kojoj zabavi.

Grafikon prinosa: Pokrijte se grafičkim papirom i veći deo noći provodite valjajući se po podu. Povremeno najavite "dolazi recesija!" I stanite normalno.

Zlatni standard: Standardni zombi kostim, ali umesto, o razgovoru za pakao ili raj, pregovarajte za mesto u Upravnom odboru Federalnih rezervi.

Nepostojeći hamburger: Obucite se kao obični hamburger, ali svima govorite da niste. Pojavite se na zabavama na koje vas niko nije pozvao.

Amazon prajm dej: Ošišajte se, utegnite se tako da se nazire svaki vaš mišić. Ponesite veliku vreću punu smart zvučnika i dajte ih svima koje sretnete.

Negativna kamatna stopa: Obucite se kao neki ministar finansija evrozone po vašem izboru. Priđite ljudima, recite „eto ti“, a zatim pojedite mali zalogaj njihove hrane ili pijuckajte njihovo piće.

Prijatelji: Obucite 35 slojeva odeće, stavite ćurku na glavu i ponosite vreće novca (lažnog).

Strimovanje: predstavite se kao „Plus“ i prošetajte zabavom tražeći od ljudi 7, 12 ili 16 dolara, u zavisnosti od njihovog osećaja prema oglašavanju.

Faktori rizika S-1: Obucite sivo odelo i svaki čas izgovarajte besmislena upozorenja.

Video: Novi trend: Dijamantske lobanje i pauci za Noć veštica

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lemi

    31. oktobar 2019 | 19:24

    Sv. Valentin (dan zaljubljenih), noc vestica...? Jesmo hriscani, ali pravoslavne vere

  • Omg

    31. oktobar 2019 | 17:12

    Nemam ideju jer je danas Sv.Luka.

  • Aleksandar

    31. oktobar 2019 | 18:57

    Nazdravlje Sveti Luka i Sveti Petar Cetinjski

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>