• 0
 ≫ 

Pica je konačno našla kutiju koja joj skroz odgovara

 ≫ 

"Pizza Hut" će novu picu sa povrćem i italijanskim kobasicama bez mesa, početi da prodaje na samo jednoj lokaciji - u Finiksu u Arizoni i to u okrugloj kutiji

  • 0
Pizza Hut Foto: Pizza Hut

Najpoznatiji lanac restorana u kojima je glavna poslastica pica verovatno će ući u istoriji kao prvi koji je za ovo popularno italijansko jelo napravio kutiju koja mu sasvim odgovara.

Naime, "Pizza Hut" će novu picu sa povrćem i italijanskim kobasicama bez mesa, početi da prodaje na samo jednoj lokaciji - u Finiksu u Arizoni i to u okrugloj kutiji. Ovo će inače biti samo proba.

Specijalna "garden" pica i njena nova ambalaža privući će verovatno kupce koji ujedno brinu o životnoj sredini jer je za okrugle ambalaže potrebno manje materijalan od tradicionalnih četvrtastih.

Za razvoj ovakve kutije bilo je potrebno čak dve godine, kaže Nikolas Burker iz vrha "Pizza Hut". On je ovo nazvao "najinovativnijim pakovanjem do sada".

Osim ambalaže, ova nova pica brine o okolini i time što je sve što se nalazi na njoj biljnog porekla.

Video: Najbolju picu na svetu pravi Piroćanka: Sonja i njena porodica na testu spajaju Srbiju i Italiju

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>