• 0
 ≫ 

Deco, počinje sezona pisama Deda Mrazu – 17. nagradni konkurs Pošte za najlepše pismo

 ≫ 

Najmlađi stvaraoci (do 10 godina), na ovom literarnom i likovnom konkursu koji traje do 6. decembra 2019. mogu učestvovati samostalno, slanjem pojedinačnih radova, ili grupnih dela – preko predškolskih i školskih ustanova Izbor je slobodan – crteži, kolaži, stihovi, priče, poruke, čestitke, želje...

  • 0
Piši Deda Mrazu Foto: Pošta Srbije

Pošta Srbije od 4. novembra 2019. 17. put pokreće nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu” , za decu uzrasta do 10 godina iz cele Srbije. Najmlađi stvaraoci, na ovom literarnom i likovnom konkursu koji traje do 6. decembra 2019. mogu učestvovati samostalno, slanjem pojedinačnih radova, ili grupnih dela – preko predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju. Izbor likovnih i literarnih tehnika i formata je slobodan – crteži, kolaži, stihovi, priče, poruke, čestitke, želje i dr.

Deda Mraz Foto: Pixabay

Radove je potrebno spakovati u pisma i slati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu”. Na poleđini rada neophodno je naznačiti podatke o autoru rada – ime, godište, adresu i kontakt telefon roditelja/staratelja. Na grupnim radovima, potrebno je navesti naziv, adresu i kontakt telefon ustanove, odeljenje ili vaspitnu grupu, kao i broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada. Uz sve radove, obavezno je priložiti izjave o saglasnosti za korišćenje i obradu navedenih podataka o autorima, za potrebe konkursa od strane Pošte Srbije.

Piši Deda Mrazu Foto: Pošta/Jakša Vlahović

Za najuspešnije radove, po tri u pojedinačnoj i tri u grupnoj konkurenciji prema odluci stručnog žirija, obezbeđene su vredne nagrade. Akcija posvećena najmlađima po kojoj se Pošta prepoznaje krajem svake kalendarske godine, ima za cilj da podstakne dečju kreativnost i talente i unapređuje kulturu pisanja i pismenost.

A ko zna, možda Deda Mraz zaista opet ispuni i ove dečije želje.

Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti, istaknuti su na sajtu Pošte www.posta.rs

Telegraf.rs/PR

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>