• 3
 ≫ 

Addiko Mastercard kreditna kartica - kako sam dobila novu najbolju drugaricu posle tridesete

 ≫ 

Dani su štednje, i svi u mojoj okolini se hvale nekom sumom iz šteka.

  • 3
Addiko Bank

Foto: Promo

Mene već hvata panika pri pomisli na novčanik, obaveze koje moram da platim i moju ličnu neorganizovanost. Nisam se usuđivala da podignem kredit, a kartica toliko imam u novčaniku da sada ako me pitate za šta je koja, ne bih umela da vam kažem.

Dodatno, slava je tu. Ne samo moja, nego i mojih roditelja, jedna za drugom. Kao hiljadarke, prolaze. Malo sam patetična, ali šalu na stranu, kada na papir stavim sve stavke za kupovinu, jasno je da mi je potrebno dobro, hitno, rešenje, da bismo slavu i proslavili onako kako dolikuje.

Tu i tamo ako bih mogla da platim zaostali dug, i što da ne, obnovim garderobu za drugi dan slave, i posetu rodbini.

Verovali ili ne, ne treba da budete kraljica snalažljivosti da biste izveli ovaj poduhvat, meni je uspelo! Doduše, imala sam pomoć, da se ne lažemo. Baš u mojim "danima očaja", kuma me upoznala sa njenom najboljom drugaricom, a ubuduće i mojom.

Ona je ne jedno, nego tri rešenja odjednom, a popravila je i onu moju neorganizovanost sa početka teksta - ne treba mi toliko stvari u novčaniku. Ona je Addiko Mastercard kreditna kartica - tri kartice u jednoj.

Svakog meseca odaberite da li ćete da koristite karticu kao revolving, sa odloženim plaćanjem bez kamate ili kao karticu na rate. Jasno vam je sada zato što su tri moja najveća problema kao rukom odnesena.

Revolving - omogućava vam mesečno plaćanje minimalnog iznosa od 5 odsto duga

Sa odloženim plaćanjem - odloženo plaćanje duga bez kamate do 40 dana (idealno za sve one koji slave, a znamo da je vreme slava)

Na rate - podela transakcija po vašem izboru na rate, a sami birate od 3 do 12 rata

Posebno mi se dopalo što nije uslovljeno da budete klijent Addiko banke, čak ni platu nisam morala da prenesem. Karticu možete registrovati za Sigurnu internet kupovinu i bezbedno koristiti na prodajnim mestima na internetu.

PIN možete dobiti i preko SMS poruke.

Bez teškoća i briga, pozajmljivanja ili beskonačnog kalkulisanja, pripremila sam slavu, kupila sve ono što mi je potrebno, ne gledajući baš svaku cenu. I ove godine zaista sam uživala sa gostima bez opterećenja, dugova, i sa novom haljinom - jedna kartica i ne tri, nego trista tri rešenja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domacica

    13. novembar 2019 | 15:46

    Svako bi poželeo ovakvu drugaricu! Jako je lepo što postoji banka koja stvarno brine o klijentima. Svima nam je nekad potrebna mala ponoc prijatelja ehehe

  • Milos

    13. novembar 2019 | 14:19

    Addiko je najbolja banka u zemlji. Imaju najprijatnije osoblje na salteru

  • SW

    13. novembar 2019 | 14:37

    Maja iz banke u Subotici je jako prijatna.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>