• 0

Letovi "Lufthanze" iz Beograda zasad po redu letenja

- Putnici bi trebalo na sajtu aerodroma s kojeg poleću da potraže informaciju da li je baš njihov let otkazan ili odložen - rečeno je Tanjugu u "Lufthanzi"

  • 0

Avion "Lufthanze" jutros je iz Beograda poleteo ka Frankfurtu po aktuelnom redu letenja, u 6.51 sati, uz minimalno kašnjenje od 11 minuta, iako je u ovoj vazduhoplovnoj kompaniji danas započeo dvodnevni štrajk kabinskog osoblja.

Avioni nemačke kompanije danas bi, po redu letenja, trebalo da iz našeg glavnog grada polete još u tri termina - za Minhen u 13.15 i 17.10 sati i za Frankfurt u 13.40 časova. Za sada, nema podataka da će ovi polasci biti otkazani.

- Za danas i sutra napravljen je vanredni plan letenja. Štrajkom je pogođeno 1.300 letova, ali ne možemo unapred da kažemo, za svaku zemlju pojedinačno, koji su to tačno polasci. Zato bi trebalo da putnici na sajtu aerodroma s kojeg poleću potraže informaciju da li je baš njihov let otkazan ili odložen - rečeno je Tanjugu u "Lufthanzi".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>