• 1

Direktor Kovačkog centra: Sve plate i doprinosi isplaćeni na vreme

Neistina je da je fabrika na ivici bankrota

  • 1

Sve plate i doprinosi zaposlenima "Kovačkog centra" su juče su isplaćeni i nikada nije bilo i nema zakažnjenja, rekao je za naš portal direktor Kovačkog centra Dušan Blagojević.

- Plata je isplaćena juče, i mi uvek isplaćujemo platu sa svim porezima i doprinosima, obustavama, stimulacijama i zarađenim prekovremenim radom - rekao je on.

Neistina je što navode predstavnici pojedinih političkih stranaka da je fabrika u finansijskim problemima, dodaje direktor Kovačkog centra.

- Poslujemo jako dobre, svake godine imamo sve više posla i prihoda i pozitivne bilanse. Nema kod nas nikakvog bankrota niti "ivice". Platu isplaćujemo svakog petog i dvadesetog u mesecu, odnosno juče je bio 6, a ako je to kašnjenje veliko...Sve u skladu sa zakonima isplaćujemo - rekao je Blagojević koji kaže da sve ovo mogu da potvrde i zaposleni.

Jugoimport SDPR i Krušik modernizovlai su novi Kovački centar prošle godine.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    Kovacki centar nije problem običan krusik jeste. Oni mozda isplate plate ali kasne i to po par meseci a penziono ne uplaćuju duže vreme. Čovek došao da radi u firmu gde ja radim i kaže da mu 3 godine penziono nisu uplatili sramota ali o tome niko ne piše a još državna firma. I kako je to uopšte moguće?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke