• 1
 ≫ 

Direktor Kovačkog centra: Sve plate i doprinosi isplaćeni na vreme

 ≫ 

Neistina je da je fabrika na ivici bankrota

  • 1
Krušik, preprodaja eksplozivnih naprava Foto: Telegraf

Sve plate i doprinosi zaposlenima "Kovačkog centra" su juče su isplaćeni i nikada nije bilo i nema zakažnjenja, rekao je za naš portal direktor Kovačkog centra Dušan Blagojević.

- Plata je isplaćena juče, i mi uvek isplaćujemo platu sa svim porezima i doprinosima, obustavama, stimulacijama i zarađenim prekovremenim radom - rekao je on.

Neistina je što navode predstavnici pojedinih političkih stranaka da je fabrika u finansijskim problemima, dodaje direktor Kovačkog centra.

- Poslujemo jako dobre, svake godine imamo sve više posla i prihoda i pozitivne bilanse. Nema kod nas nikakvog bankrota niti "ivice". Platu isplaćujemo svakog petog i dvadesetog u mesecu, odnosno juče je bio 6, a ako je to kašnjenje veliko...Sve u skladu sa zakonima isplaćujemo - rekao je Blagojević koji kaže da sve ovo mogu da potvrde i zaposleni.

Jugoimport SDPR i Krušik modernizovlai su novi Kovački centar prošle godine.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    7. novembar 2019 | 18:17

    Kovacki centar nije problem običan krusik jeste. Oni mozda isplate plate ali kasne i to po par meseci a penziono ne uplaćuju duže vreme. Čovek došao da radi u firmu gde ja radim i kaže da mu 3 godine penziono nisu uplatili sramota ali o tome niko ne piše a još državna firma. I kako je to uopšte moguće?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>