• 98
 ≫ 

Aerodrom odgovorio Miloševiću: Mesecima se izvode radovi, svi obavešteni, niko ne radi protiv kluba

 ≫ 

Trener Partizana Savo Milošević požalio se juče na tretman koji njegov klub ima na aerodromu "Nikola Tesla"

  • 98
Savo Milošević, avion, aerodrom Foto: Wikimedia/Flickr/Maarten Visser, Marko Jovanović

Povratak fudbalera Partizana sa gostovanja Mančester junajtedu u Beograd nije bio nimalo lak, tvrdio je juče trener fudbalera ovog kluba, Savo Milošević. Kako je naveo, neko namerno ne dozvoljava da FK Partizan sleti u normalno vreme na pistu beogradskog aerodroma.

Fudbaleri i uprava su proveli celu noć na aerodromu, jer nisu dobili dozvolu da slete na beogradski aerodrom, što se, kaže strateh crno-belih, dešava već drugi put za mesec i po dana. Milošević je zabrinut za svoje igrače jer su zbog takvog tretmana doživeli "dupli umor", pa kako kaže, razmišlja da to neko radi namerno.

Međutim, da je sve možda samo slučajnost i da niko ne radi protiv beogradskog kluba govori i odgovor koji smo dobili iz kompanije BELGRADE AIRPORT d.o.o.

Savo Milošević, FK Partizan Milošević ljut na aerodrom, Foto: Marko Jovanović

Redovno održavanje piste

Kako su za Telegraf rekli sa beogradskog aerodroma, mesecima unazad se izvode radovi na redovnom održavanju piste i manevarskih površina. Sve to se radi između ponoći i 5 sati ujutru, kako se ne bi remetio redovan avio-saobraćaj. Sve se radi u dogovoru sa relevantnim državnim institucijama.

O tome su, navode iz kompanije BELGRADE AIRPORT d.o.o. za Telegraf sve avio-kompanije koje žele da lete za Beograd uredno nekoliko dana unapred obaveštene, što važi i za čarter letove.

Video: Milošević: Partizanu dva puta namerno nisu dali da sleti na aerodrom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    10. novembar 2019 | 23:11

    Ja sam zvezdas volim zvezdu iz svog srca,ali volim i srbiju srbin sam pa kad je medjunarodna scena u pitanju navijan za nase klubove nisam retard i to je bar za mene normalno,ljude delim na onakve kakvi su ,savo milosevicu tebe sam gotivio dok si se borio za reprezentaciju i srpski fudbal,od kako si poceo da pijes kafu sa karadjicem zaboravio si sta si pricao za njega i od jednom puf ciriba ciribu trener partizana nisi sposoban da budes trener tako velikog kluba ,i zato ti niko nije kriv kriv si samo ti ,takvi kao ti samo unistavaju srpski fudbal.

  • Mare

    10. novembar 2019 | 12:02

    jesu izvodjeni tadovi kada se zvezda vracala sa gostovanja?!?

  • Doktor

    10. novembar 2019 | 10:02

    A da li mezimicu obavestavate? I da li rdite kad ona treba da sleti.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>