• 0
 ≫ 

Gvinet Paltrou prodaje "savestan" toalet papir koji košta papreno, i ne šali se

 ≫ 

"To ne možete da dobijete po nižoj ceni"

  • 0

Stranica holivudske zvezde Gvinet Paltrou objavila je vodič za poklone, koji uključuje kućicu od drveta, zlatne lisice, i paket rolni toalet papira koji je napravljen od bambusa.

Toalet papir koji je dostupan za 34 dolara, opisan je kao "savestan papir", jer je napravljen od 100 odsto održivog bambusa.

Navodi se da rolne dolaze u elegantnom cvetnom pakovanju, a da sam papir ima "svilenkastu i glatku teksturu nežnu za kožu“. Takođe, ne sadrži plastiku, a nema opasnosti od začepljenja odvoda.

 

Proizvodi koji se prodaju pod imenom Gvinet Paltrou često su bili ismejani ili pak kritikovani zbog cena. Ona je ranije branila cene tvrdeći da su "stvari prelepe, kao i sastojci".

- To ne možete da dobijete po nižoj ceni - rekla je ranije ove godine.

Osnovana 2008. godine, Goop kompanija (koja prodaje poklone) trenutno vredi 250 miliona dolara. Prošlog decembra, kompanija je dala 145.000 dolara zbog kazne oko “nepotvrđenih zahteva” koji se odnose na njegove internet proizvode.

Video: Smrt zvana plastična kesa: U čemu vi nosite namirnice?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>