• 1
 ≫ 

Serena Vilijams sada ima svoju kolekciju nakita: Sve je napravljeno od dijamanata i to ne "običnih"

 ≫ 

,ožda najvažnije je to što su svi dijamanti uzeti iz zona u kojima nema sukoba, a svaki komad sa sobom nonosi i natpis od dijamanata poput "seksi", "pobednica" ili "kraljica"

  • 1
Serena Vilijams

Foto: Instagram/serenawilliamsjewelry

Teniserka Serena Vilijams pokrenula je vlasitu liniju dijamantskog nakita. U saradnji sa globalnim proizvođačem dijamantkog nakita K. P. Sangvi, Vilijamsova sada ima svoju kolekciju koja broji čak 70 komada nakita.

Ono što je, međutim, možda najvažnije je to što su svi dijamanti uzeti iz zona u kojima nema sukoba, a svaki komad sa sobom nonosi i natpis od dijamanata poput "seksi", "pobednica" ili "kraljica".

Njen asortiman sadrži sve, od ogrlica ukrašenim afirmativnim rečima, do luksiznih narukvica. Ljubitelji dijamanata takođe mogu da pronađu ukrasno prstenje i set minđuša.

 
 
 
View this post on Instagram

Serena is Queen of the courts, and you’re a Queen just like Serena 👑 Take charge and embrace your confidence.A post shared by Serena Williams Jewelry (@serenawilliamsjewelry) on

 

Cene se kreću od 299 dolara, pa do čak 9.999 dolara.

 
 
 
View this post on Instagram

Have you found your favorite piece of the collection? ✨A post shared by Serena Williams Jewelry (@serenawilliamsjewelry) on

 

Video: Poznata teniserka u bikiniju lumpovala na plaži i jahti

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>