• 1

Eskobarov brat pokrenuo biznis: Proizvodi pametne telefone, a zbog reklame mu se smeju

Iako je ova porodica poznata kao nekadašnja "sila" kada je u pitanju trgovina kokainom, svi se pitaju da li je ovo samo pametna marketinška kampanja

  • 1
Eskobar telefon Printscreen/Youtube/Escobar Jr

Roberto Eskobar, brat jednog od najpoznatijih narko-bosova Pabla, porodični biznis usmerava u potpuno novom pravcu. On je naime počeo da proizvodi pametne telefone i to na preklop, a reklama za njih je i više nego neobična.

"Eskobar Fold 1" su novi telefoni koji se prodaju za 350 dolara.

S obzirom na to da je ova porodica poznata kao nekadašnja "sila" kada je u pitanju trgovina kokainom, svi se pitaju da li je ovo samo pametna marketinška kampanja. Eskobar je tako postao i meta ismevanja na internetu.

Reklama za mobilni telefon snimana je u Moskvi i u njoj se pojavljuju ruski modeli, uključujući i Kristinu Jakimovu, mis Plejboj za 2017.

Roberto Eskobar je navodno trenutno u sudskom sporu sa kompanijom Ilona Maska jer mu je navodno "ukrala" ideju o bacačui plamena, a takođe planira da tuži i Apple.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>