• 0
 ≫ 

UniCredit najbolja banka u Srbiji u 2019. godini

 ≫ 

UniCredit Banka dobila je prestižnu nagradu za “Banku godine u Srbiji“ koju dodeljuje renomirani britanski finansijski magazin “The Banker“

  • 0
Feza Tan, Unicredit banka

Foto: Jasna Braunović Uzelac

Uprkos svim izazovima na tržištu, UniCredit Banka je ove godine dodatno učvrstila jednu od liderskih pozicija u Srbiji zahvaljujući snažnom rastu kredita i depozita. Ključni faktori uspeha bili su unapređenje efikasnosti procesa, snažno upravljanje rizicima i fokusiranost na akviziciju klijenata.

Takođe, uzimajući u obzir digitalno doba u kojem živimo i radimo, strategija digitalizacije, upotreba novih tehnologija i koristi kreirane za klijente, su UniCredit Banku nametnule kao lidera.

Feza Tan, predsednica Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija, je izjavila - Veoma smo zadovoljni što je magazin “The Banker” prepoznao naše napore da prilagodimo način na koji se bavimo bankarstvom kako bismo izašli u susret potrebama naših klijenata. Ono na šta sam najviše ponosna su zaposleni koji uvek razmišljaju unapred i analiziraju tržište kako bi prigrabili prilike za inovacije. Naša spremnost da unapređujemo, pre svega sami sebe, kao i sposobnost da se prilagodimo okruženju koje se brzo menja su ključni za naš uspeh -

Žiri koji je učestvovao u izboru za „Banku godine“ je bio impresioniran snagom digitalnih transformacija širom sveta i načinom na koji banke koriste pritisak na smanjenje neto kamatne marže kako bi poboljšale efikasnost i pripremile svoje institucije za poslovanje u novoj eri. Ove godine su nagrade dodeljene u 138 država, kao i šest regionalnih nagrada i glavna nagrada za najbolju banku na svetu.

Uzimajući u obzir da se banke trude da vrate svojim zajednicama što više, „The Banker“ je dodelio i nagradu za bankarstvo u zajednici i nagradu za finansijsku inkluziju. Nagrade časopisa „The Banker“ za Banku godine nastavljaju da privlače najkvalitetnije prijave i na taj način zadržavaju svoje mesto među najprestižnijim nagradama kada je bankarstvo u pitanju.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari