• 1

Komšije mogu da kupe automobili i kriptovalutama

Kupci za plaćanje kriptovalutama treba jednostavno da skeniraju QR kod sa ekrana blagajne iz kriptonovčanika

  • 1

Hrvatska kompanija "Karić Automobili" omogućila je plaćanje kupovine automobila kriptovalutama kao što su Bitkoin Keš (BĆ), Etereum (ETH), Bitkoin (BTC) i GoKripto Token (GoC), izveštava portal bug.hr.

Oni su ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Fijat, Alfa Romeo i "Ford", a plaćanje kupovine ovih četvorotočkaša virtuelnim novcem omogućili su koristeći kripto platni sistem GoKripto (GoCrypto).

Kupci za plaćanje kriptovalutama treba jednostavno da skeniraju QR kod sa ekrana blagajne iz svog (podržanog) kriptonovčanika. Pritom imaju fleksibilnost izbora u kojoj od navedenih kriptovaluta žele da plate, a trgovac će uvek na svoj poslovni račun dobiti iznos u kunama, umanjen za transakcijsku naknadu.

Transakcijske naknade za trgovce prilikom primanja kriptovaluta ovim sistemom su niže nego u slučaju plaćanja debitnim ili kreditnim karticama, a one su i jedini trošak trgovca. Implementacija rešenja GoKripto besplatna, a ne naplaćuje se ni mesečna naknada za njeno korišćenje, navodi se u informaciji.

Video: Ukrali gomilu kompjuterske opreme da bi kopali Bitkoin

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sax

    ALFA ROMEO,FIAT I FORD PA NARAVNO KAD NIKO NEĆE DA IH KUPI DAVAĆE IH I ZA SEMENKE!!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke