• 5
 ≫ 

Šampion dolazi: Sportski lanac Dekatlon otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji

 ≫ 

Ljubiteljima sporta, ali i onima koji samo vole da nose sportsku garderobu, konačno se ispunjava san

  • 5
Decathlon

Foto: Vladimir Arsenijević

Nema ko od nas nije bio prešao preko granice, a da nije svratio u poznati lanac sportske opreme. I isto tako, svi smo poželeli da imamo tu radnju za koju nam nije potreban pasoš.

Koliko vam se samo puta dogodilo da prosto morate da zaustavite nekoga da biste ga pitali gde je zaboga kupio tako dobre helanke. I odgovor bi bio uvek isti: "Nisam u Srbiji, kupio sam u Dekatlonu". Zavideli ste mu, priznajte.

Dekatlon je poznat po velikom broju proizvoda, i sportsku opremu ovog lanca možete videti na ljudima u Srbiji, a brend je veoma povoljan.

Reč je o pravoj  sportskoj i isključivo radnji u kojoj pronalazite sportske stvari, a ne mix lajfstajl stvari, trenerki i patika za šetnju...

Zanimljivo je i da je u njihovim radnjama koje su veličine većih supermarketa, po pravilu zastupljeni skoro svi sportovi, pa tako možete naći opremu i naprednu opremu za ronjenje, streličarstvo, pecanje, planinarenje, jahanje….

Decathlon

Foto: Vladimir Arsenijević

A sad najbolje vesti -  Dekatlon, koji je jedan od najvećih lanaca sportske opreme na svetu za nekoliko odana otvara vrata svoje prve prodavnice u Srbiji.

Rasprostiraće se na više od 3.000 kvadratnih metara, a nudiće kompletnu opremu za čak 70 sportova.

Ovaj francuski sportski lanac sa tradicijom dugom preko četrdeset godina, je u više od 150 država sveta sinonim za sportsku opremu dostupnu baš svima – svim uzrastima, rekreativnim sportistima, sportistima početnicima, ali i ambicioznim i pasioniranim obožavaocima indoor i outdoor sportova.

I mnogim je baš Dekatlon omiljena destinacija za kupovinu sportske opreme, zbog koje se često zapute do Segedina, Temišvara, Budimpešte i drugih gradova u blizini ili im putovanja neizbežno uključuju i posetu Dekatlonu.

Decathlon

Foto: Vladimir Arsenijević

Zato će da ih obraduje vest da im od 12. decembra za odlazak u Dekatlon neće biti potreban pasoš, već kupovinu mogu da obave u Beogradu i to kada god požele.

- Ulazak na novo tržište nam uvek predstavlja poseban izazov i odgovornost, ali smo takođe neizmerno srećni i ponosni što ćemo u Srbiju da donesemo jedno sasvim novo sportsko iskustvo. Sve je spremno za prve kupce, a nadamo se da će na preko tri hiljade kvadratnih metara ispunjenih opremom za sedamdeset sportova istinski da uživaju i pronađu nešto za sebe kako rekreativni, tako i profesionalni sportisti i to po cenama prihvatljivima svakom džepu - rekao je Dekatlonov generalni direktor za Srbiju, Mišel Kapler.

Sopstveni brendovi razvijeni u istraživačkim centrima kompanije

 

Decathlon

Foto: Vladimir Arsenijević

Osim vrhunskih brendova sportske opreme, Dekatlon ima i širok asortiman sportske opreme po pristupačnim cenama. U svojim prodavnicama nudi najveći broj sopstvenih brendova okupljenih pod zajedničkim imenom Passion brendovi, zbog čega može da ponudi cenovno povoljniju, a jednako kvalitetnu sportsku opremu.

Ono po čemu je Dekatlon poseban je činjenica da su inovacije srce njegovih projekata. U Dekatlonu žele da olakšaju pristup spotu i korišćenje sportskih proizvoda fokusirajući se na krajnje korisnike.

Slušanje i posmatranje ljudi prilikom aktivnosti u sopstvenom centru za istraživanje i razvoj u laboratorijama je način kojim prodajni asistenti, menadžeri proizvoda, dizajneri i inženjeri zamišljaju proizvod budućnosti - proizvod koji je praktičniji, udobniji, prijatniji i bezbedniji za korisnika.

Prvi Dekatlon će biti otvoren 12. decembra u 12 časova u BIG FASHION RETAIL PARKU, u sklopu kompleksa BIG FASHION tržnog centra koji se nalazi na adresi Višnjička 84 na Karaburmi. Od 12. do 14. decembra, Dekatlon je pripremio i posebne vaučere za kupce, kako bi im praznična kupovina bila još lepša.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    11. decembar 2019 | 15:11

    Njihovu garderobu kupujem godinama u Italiji I mogu reci da Sam prezadovoljna kvalitetom a I cena je pristupacna.

  • Peki

    11. decembar 2019 | 14:38

    Nista öosebno.. Dosli kao i da nisu

  • Darko

    11. decembar 2019 | 22:44

    Nema tu markirane opreme kvalite i cene su za solidnu trojku

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>