• 1
 ≫ 

Idu praznici, a vi ste u tuđini: Evo ideje kako da obradujete svoje, iako ste daleko od njih

 ≫ 

Rešenje je nekad jednostavno, a divno

  • 1

Prvi put za mojih 35 godina neću uživo čestitati praznike mojim roditeljima. Odselila sam se, našla posao i ne žalim se naravno. Ali bih volela da i ove godine čestitka bude lepa, prisna, da je osete...

Poruke su postale prevaziđene, naročito one cirkularne, nimalo osećanja u njima nema. I nekako mi deluje veštački. Društvene mreže ne dolaze u obzir, prezreli bi me (smeh).

Baš sam razmišljala kako da budem originalna i da oduševim porodicu, a da bude istovremeno efektno. Razgledala sam i poklone, grad je počeo da sija, čarolija se oseća iza svakog kutka, a i dalje sam bila tužna.

Tako neodlučna sam pitala tetku za savet koja mi je kao iz topa rekla: "Pošalji im telegram".

Ubedila me odmah. Setila sam se da moji roditelji imaju punu kutiju sa telegramima, i da uredno čuvaju svaki, i one od svadbe, čestitke za rođendane... nažalost i one kada je baka preminula. Sve.

Često sam ih viđala da ponekad čitaju, svaki kasnije uredno vrate na svoje mesto. Neki su požuteli, ima i malo pocepanih, našao se tu i jedan nepoželjan, kako su mi govorili. Ali da, to je bilo rešenje.

Nostalgija moje tetke mi je dala odličnu ideju, i mislim da i vi treba da uradite isto, bez obzira na to da li ste u inostranstvu ili nekom drugom gradu, odvojeni od svojih.

Pošaljite im poruku na neobičan način, evocirajte uspomene i zapišite misli u nešto što nema rok trajanja.

Pogledajte koliko je jednostavno:

telegram

Foto: Printscreen

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@@

    11. decembar 2019 | 23:13

    Ma kakva cestitka nista dok ne otvoris novcanik hahahahah

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>