• 6
 ≫ 

Snimak iz vazduha: Predsednik objavio kako su tekli radovi na izgradnji mosta Surčin - Obrenovac

 ≫ 

- Srbija se gradi na svakom koraku - poručio je Vučić

  • 6
 
 
 
View this post on Instagram

"Srbija se gradi na svakom koraku! Sutra otvaramo deonicu Obrenovac-Surčin auto-puta "Miloš Veliki"! Hvala vrednim radnicima i svima koji su svojim radom i marljivošću doprineli da rezultatima pokažemo koliko je Srbija napredovala. Dve reke, Sava i Kolubara, su premošćene i sve je fantastično urađeno. Nadam se da ćemo sledeće godine stići do 1.000 mostova koje smo izgradili, a biće ih još više. Živela Srbija!" 🇷🇸A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na zvaničnom instagram nalogu "Budućnostsrbijeav" video snimak koji pokazuje kako su tekli radovi na izgradnji mosta Surčin - Obrenovac, koji će sutra biti otvoren, uz poruku da se Srbija gradi na svakom koraku i nadu da će se sledeće godine stići do 1.000 izgrađenih mostova.

- Srbija se gradi na svakom koraku! Sutra otvaramo deonicu Obrenovac-Surčin auto-puta ''Miloš Veliki''! Hvala vrednim radnicima i svima koji su svojim radom i marljivošću doprineli da rezultatima pokažemo koliko je Srbija napredovala - poručio je Vučić.

- Dve reke, Sava i Kolubara, su premošćene i sve je fantastično urađeno. Nadam se da ćemo sledeće godine stici do 1.000 mostova koje smo izgradili, a biće ih još više. Živela Srbija - naveo je predsednik.

Deonica auto-puta "Miloš Veliki", od Surčina do Obrenovca, duga je 17,6 kilometara i povezaće auto-putem ceo potez od Beograda do Čačka od 120 kilometara.

Završetkom i tog dela autoputa "Miloš Veliki" od Beograda do Čačka će moći da se stigne za oko sat vremena.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S . M .

    17. decembar 2019 | 14:41

    Kakvi gradjevinski poduhvati u Srbiji, za poštovanje i divljenje . Da budemo potpuno iskreni Vučicu kapa dole,Srbija je gradiliste na svakom koraku. Pre nekoliko dana je ozvaničio početak radova na atoputu Pojate-Čačak ( Moravski koridor). Bio je prisutan veliki broj gradjana a najviše iz Kruševca. Kruševljani imaju poseban razlog da podrže ovaj projekat jer ce najpre biti završena deonica Pojate Kruševac. Mora se spomenuti i znati da velike zasluge za to i gradnju Kruševca ima Bata Gašic. Živeli graditelji Srbije !

  • baba

    17. decembar 2019 | 14:17

    Ne morass da volis vucica al priznajte da covek pomerio srbiu za 100 stepeni na bolje

  • baba

    17. decembar 2019 | 14:14

    Ovo za svaku pohvalu pa bio za njega il za zuti treba priznati sto se radi

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>