• 0

Karić obišao farmu krava kod Ćuprije: Najavio pomoć Udruženja industrijalaca i preduzetnika Srbije

Tamo ih je dočekao domaćin Srbislav Stanojević koji se sa suprugom, ćerkom i sinom vratio iz Švajcarske 2013. godine i na dedovini započeo privatni biznis, a danas uzgaja sedamdesetak grla krupne stoke

  • 0
Dragoljub Karić, farma krava

Printscreen: Instagram/Dragoljub Karic

Narodni poslanik Dragomir J. Karić je sa svojim saradnicima obišao i farmu krava u ćuprijskom selu Batinac.

Tamo ih je dočekao domaćin Srbislav Stanojević koji se sa suprugom, ćerkom i sinom vratio iz Švajcarske 2013. godine i na dedovini započeo privatni biznis, a danas uzgaja sedamdesetak grla krupne stoke.

- Došli ste iz Švajcarske i ovde ste napravili raj. Želim vam pre svega dobro zdravlje, slogu, mir i ljubav. I da se ugledate na porodicu Karić, da živite složno. Svi nesporazumi mogu da se reše - poručio je Karić.

On se osvrnuo na razvoj domaćinstva Stanojević i poručio da je siguran da će imati uspeha.

 
 
 
View this post on Instagram

Dragomir J. Karić je sa svojim saradnicima obišao i farmu krava u ćuprijskom selu Batinac. Tamo ih je dočekao domaćin Srbislav Stanojević koji se sa suprugom, ćerkom i sinom vratio iz Švajcarske 2013. godine i na dedovini započeo privatni biznis. Danas uzgaja sedamdesetak grla krupne stoke. – Došli ste iz Švajcarske i ovde ste napravili raj. Želim vam pre svega dobro zdravlje, slogu, mir i ljubav. I da se ugledate na porodicu Karić, da živite složno. Svi nesporazumi mogu da se reše – poručio je Karić i osvrnuo se na razvoj domaćinstva Stanojević: – Sigurno ćete imati uspeha. Sama činjenica da vaše krave najviše vremena provode na ovim osunčanim proplancima i na svežem vazduhu van štala je ono što danas traži čitav svet i što je najzdravije za konzumente mleka i mlečnih proizvoda. Udruženje industrijalaca i preduzetnika Srbije, koje predvodi Bogoljub Karić, će se potruditi da pomogne u plasmanu vaših proizvoda u zemlje sa kojima sarađujemo počevši od država Evroazijske ekonomske unije do afričkih i zemalja Bliskog istoka. Meso se sve više izvozi u Kinu i to je velika šansa, a mi sarađujemo i sa tom prijateljskom državom pa ćemo gledati da vam pomognemo da izađete i na to tržište. Srbislav Stanojević je naglasio da je malo onih koji obraćaju pažnju na problem proizvođača: – Lepo je čuti da čovek na dobrom glasu kao što je Dragomir Karić obraća pažnju upravo na proizvođače i zahvaljujem mu se na svemu što radi za poboljšanje našeg položaja.A post shared by Dragomir J. Karic (@dragomirkaric) on

 

- Sama činjenica da vaše krave najviše vremena provode na ovim osunčanim proplancima i na svežem vazduhu van štala je ono što danas traži čitav svet i što je najzdravije za konzumente mleka i mlečnih proizvoda. Udruženje industrijalaca i preduzetnika Srbije, koje predvodi Bogoljub Karić, će se potruditi da pomogne u plasmanu vaših proizvoda u zemlje sa kojima sarađujemo počevši od država Evroazijske ekonomske unije do afričkih i zemalja Bliskog istoka. Meso se sve više izvozi u Kinu i to je velika šansa, a mi sarađujemo i sa tom prijateljskom državom pa ćemo gledati da vam pomognemo da izađete i na to tržište - poručio je on.

Srbislav Stanojević je naglasio da je malo onih koji obraćaju pažnju na problem proizvođača.

- Lepo je čuti da čovek na dobrom glasu kao što je Dragomir Karić obraća pažnju upravo na proizvođače i zahvaljujem mu se na svemu što radi za poboljšanje našeg položaja - naglasio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>