• 0
 ≫ 

McCann Beograd najbolja marketinška agencija 2019. godine

 ≫ 

"Zajedno sa našim klijentima, kreirali smo kampanje koje su dale rezultate i ostavile trag u društvu"

  • 0
McCann Beograd Agencija godine 2019. na dodeli UEPS priznanja Foto: Zoran Petrović

Na tradicionalnoj dodeli UEPS priznanja, u konkurenciji od ukupno 220 prijavljenih radova, čak 18 priznanja osvojila je agencija McCann Beograd, koja je proglašena Agencijom godine 2019.

Nagrađeni projekti realizovani su za klijente The Coca-Cola Company, NVO Da se zna, Mastercard, Exit fondacija, Delhaize Srbija i mts, a u saradnji sa agencijama Drive i UM Beograd.

- Veoma smo ponosni na uspeh koji smo postigli na UEPS-u i tako na najbolji mogući način zaokružili za nas jednu sjajnu godinu. Pored odličnih poslovnih rezultata, osvojili smo sve relevantne nacionalne i regionalne advertajzing festivale i ostvarili zapažen uspeh na internacionalnim. Zajedno sa našim klijentima, kreirali smo kampanje koje su dale rezultate i ostavile trag u društvu. Želela bih da se zahvalim svim našim klijentima na poverenju koje nam već godinama ukazuju i na hrabrim odlukama koje doprinose zajedničkom uspehu. Posebno sam ponosna na svoj tim, na posvećenost i energiju koju ulažu u sve što radimo. Iza nas je jedna fantastična godina koja je rezultat zajedničkog rada i koja nas dodatno inspiriše da idemo dalje i budemo još bolji. Srećna Nova godina svim našim partnerima i saradnicima, mom timu i njhovim porodicama. Puno smeha, dobre energije i još boljih poslovnih rezultata - poručila je

Jelena Jazić, direktorka agencije McCann Beograd.

Kampanje “Beba bira gde”, “#StayClean”, “fARytale journey”, “Srce na hejt”, “Hvala šargarepi”, “Zajedno za kuću koju zaslužuje svaki superheroj” i “BOX – najbolje od najboljeg” osvojile su ukupno 13 priznanja, a kampanja “Ne odričem se” čak 5, među kojima je i specijalno priznanje Dragan Sakan New Idea.

Agencija McCann Beograd tokom 2019. godine proglašena je za Agenciju godine i na nacionalnom festivalu Kaktus, kao i na regionalnoj smotri kreativnosti BalCannes, a ostvarila je veliki uspeh i na regionalnom festivalu Golden Dum.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>