• 3
 ≫ 

Šef Nisana je pobegao tako što se prerušio u plišanog medu?! Ilon Mask ima spektakularno objašnjenje

 ≫ 

Da li bi vama bila neobična slika medvedića na granici?

  • 3
Japanski meda Rilakkum

Japanski meda Rilakkum / Foto: Shutterstock

Na vest da je Nisanov nekadašnji predsednik Karlos Gosn misteriozno pobegao iz Japana, nije ostao imun ni milijarder i preduzetnik Ilon Mask, koji je dao o tome svoje mišljenje, našalivši se da je Gosn verovatno bio prerušen u džinovsku japansku plišanu igračku.

 

Brojne teorije, neke i bizarne, pojavile su se o tome kako je Gosn - koji mora da se pojavi pred sudom u Japanu zbog zloupotreba u Nisanu, uspeo da pobegne.

Mask, očigledno prati pažljivo celu priču, i naravno, odgovara u svom maniru.

Carlos Ghosn Karlos Gosn Nisan

Foto: Tanjug/AP

"Karlos je nestao", tvitnuo je čim se proširila vest o Gosnovom bekstvu, i tako naveo mnoge tviteraše na polemiku.

Mask je uz svoj tvit dodao i fotografiju ogromnog japanskog plišanog medveda Rilakkuma - izmišljenog lika i popularne japanske maskote.

- Niko nije sumnjao u njegov performans - dodao je kao opis.

 

Međutim, neki su tvit možda shvatili previše ozbiljno, pa je nekolicina korisnika procenjivala prednosti i nedostatke tako sofisticirane maske.

Drugi su hvalili Maska koji često zapada u probleme zbog svojih tvitove - u poslednje vreme zato što je one koji se protive njegovim planovima da stvori podzemne auto-puteve nazvao "staljinistima podzemne železnice“ - zbog pokušaja duhovitosti.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavke

    2. januar 2020 | 18:00

    Sad ce uzeti Crnogorsko drzavljanstvo🤪

  • Velimir

    17. januar 2020 | 10:20

    Ilon Mask i Tesla su državni projekat. Sve što ovaj priča i "talasa" radi sa ciljem da bude prvi i najveći u prodaji el. vozila na svetu. Mask ima mnogo para i država se brine o njemu, tako da njemu ne treba ništa više. Njegovoj državi SAD i njemu lično je cilj da od ukupnog kolača prodaje el. vozila uzmu što više. Sve ostalio je skretanje pažnje i MASKA.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>