≫ 

Koliko zadovoljstava vredi 6.000 života?! Da li će Srbija uspeti da protera stare polovnjake?

 ≫ 

Polovnjaci se u svetu šalju na otpad. Mi uvozimo one stare po 17 godina, a tempo kojim to radimo je dramatičan. Oni su i jedan od glavnih uzročnika zagađenja, zbog čega Srbija stavlja rampu na iste. Pitali smo predstavnike auto-industrije kako najbrže da rešimo problem?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zvele
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Grof

    19. januar 2020 | 02:24

    Svi vi koji mislite da vozila nisu uzrok ovom zagadejnju, zamolio bih vas da odete, recimo, na Avalu kada nije grejna sezona (prolece, leto, jesen) u kasnim popodnevnim satima i da bacite pogled ka gradu. Kada budete videli sta je iznad grada mislim da cete promeniti misljenje! A nadleznima jedan predlog, da izmere zagadjenje leti iznad grada, jer smog je leti cesto gore-iznad grada, a zimi cesto dole. Klimatski uslovi uticu gde ce se pozicionirati! I kada se leti izmere cestice iznad grada, mislim da ce sve biti jasno kao dan!

  • GP

    08. januar 2020 | 09:43

    Mislite li vi da je narod zaista toliko glup??? "Polovnjaci najveci zagadjivaci", ma nemojte molim vas! Ma gospodo bezobrazan, niko nije toliko glup niti toliko slep da ne vidi kada se zagadjenost u Srbiji poveca iznad svih granica. Evo sada cu ja vama da objasnim ako vi to do sada niste primetili: Zagadjenost vazduha u Srbiji se u svim gradovima znatno poveca pocetkom GREJNE SEZONE i smanji odmah nakon prestanka GREJNE SEZONE. Nemojte da se pravimo ludi jer automobili sa euro 3 motorom su ne tako davno proglasavani za ekolosko cudo. Sta je to bilo odjednom? Mislim stvarno kako vas nije sramota da tako bezocno lazete narod.

  • Paja

    08. januar 2020 | 08:22

    Kad se uvede dodatna taksa onda je zagadjenje manje. Koga be oni za.bavaju. Pitajte one koji su stalno na drumu ko je veci uzrocnik nesreca . Stari polovnjak ili Mobilni telefon. Tacno mozete odrediti kad vozite iza nekog ko koristi Mobilni. Menja brzinu kretanja pravac prelazi na suprotnu stranu kolovoza. Te potencijalne ubice vi sprecite.