• 6

Počela je dekada koja će ubiti najpoznatiju valutu: Umire dolar

Dolar je precenjen, tvrdi poznati broker i investitor

  • 6

Hegemonija američkog dolara završiće se u narednoj deceniji, rekao je poznati bankar za RT.

Centralne banke su uništile vrednost na tržištima nekretnina, obveznicama i berzi, kaže britansko-američki investitor Mitch Feierstein.

Autor mnogih tekstova o piramidalnoj prevari kaže da nas čeka prilično buarn period na tržištima.

Prema bankaru, koji je radio na Volstritu osamdesetih, roba je jedina "prava vrednost“, jer "zapravo možete da je razmenite za nešto što nekome treba“.

Feierstein kaže da će u narednoj deceniji papirni novac, posebno valuta dolar, izgubiti sjaj.

- Hegemonija američkog dolara završiće se u narednoj deceniji - kaže on, kao deo svoje "velike prognoze". Analitičar objašnjava kako je trenutno precenjena vrednost valuta, posebno američkog dolara.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemun polje

    Ja ovo pričam već 15 godina. Amerika moze da se ugasi za manje od godinu dana

  • Miodrag

    Samo se Vi nadajte. USA je toliko bogata naftom od Aljaske do Teksasa da moze kupiti pola sveta. Dolar je za Evropu mislena imenica a i Kina je na staklenim nogama ako im USA otkaze kupovinu bofl robe. Rusija sirotinja a Engleska i Francuska se raspadaju. Iz celog sveta najbolji strucnjaci dolaze u USA a dolar ce propasti u sledecoj deceniji. Bitkoin je imaginarna valuta. Izmislila ga Dafinina sestra i Srbija koja je 1993. godine, pod rukovodstvom Slobodana Milosevica, stampala novcanice od 50 miliona dinara. Zato cuvajte Jorgovanku Tabakovic kao oci u glavi i ostavite se ideja o propasti dolara. Hvala i Srecna Vam srpska Nova godina.

  • Trezor

    Trebao je odavno propasti, dolar je zlo

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke