• 10

Kako danas živi nekad najbogatiji Balkanac?

Istraga protiv Ivice Todorića, sinova i Agrokorovih menadžera otvorena je pre dve godine

  • 10

Dve godine od otvaranja istrage protiv nekad najmoćnijeg hrvatskog preduzetnika – Ivice Todorića, od optužnice još ni traga. Iako je županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu probilo sve rokove, sankcija za njih nema.

Na istragu protiv njega državno tužilaštvo do sada je potrošilo tri miliona kuna. Na pitanje kako danas i od čega živi, Ivica Todorić za RTL odgovara da im je teško, ali veselo.

- Pomažu nam porodice i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za šta. Živimo teško, ali veselo, jer pazite, ja ću kad se rasvetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku.

- Ne mogu vam reći kako se radujem šta sam napravio, dokle sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju - kazao je Todorić koji sa porodicom boravi u Kulmerovim dvorima koji su se, dok je bio u Londonu, jedno vreme iznajmljivali za venčanja, pres konferencije i ostala događanja.

Todorić je takođe dodao da njegovoj porodici trenutno nije ugodno zbog pritisaka dok se sve ne rasvetli.

A rasvetliti se tako skoro očigledno neće. Istraga protiv Todorića, sinova i Agrokorovih menadžera otvorena je pre dve godine. Vlada je za tu aferu čak dala i pet miliona kuna. Ali tužilaštvo i dalje tapka u mraku, a optužnice još nema, piše RTL.

Video: Ivica Todorić izručen Hrvatskoj

(Telegraf.rs / Poslovni dnevnik/ RTL)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    Тодорићу,стрпљен- спашен.

  • BOSNA

    Bolje istrazite koliko je ostao duzan dobavljacima robe, mnogima nije platio za robu, potrazite dobavljace i tajno razgovarajte jer zidovi imaju usi.

  • Jara

    "Siroti, mali, hrćki"!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke