• 0
 ≫ 

Da li je saradnja s kompanijom "Dizni" očajnički potez? Poznati tviteraši se obrušili na Megan Markl

 ≫ 

  • 0
Megan Markl

Foto: Tanjug/AP

Nakon pompe koja traje danima, a koju je izazvala odluka britanskog princa Harija i vojvotkinje od Saseksa Megan Markl da budu finansijski nezavisni, započelo je nagađenje čime će se baviti. "Vruća vest" dolazi iz Holivuda, tačnije iz Diznijevog studija, kojem bi Markl trebalo da se priključi, u svrhu pozajmljivanja glasa junacima.

U prvi mah, u njihovom životu sve je delovalo idilično, skoro 30 miliona Amerikanaca je pratilo ovo kraljevsko venčanje, a onda je usledio život po striktnim pravilima, postporođajna depresija i odupiranje realnosti. Megan se odrekla glumačkog posla, ali da je to ikada prebolela? Aktuelni izvor kaže da Markl želi da se vrati svojim poslovnim angažmanima, a neki to tumače kao želju za privlačenjem pažnje i pridobijanjem popularnosti.

Po svemu sudeći, vojvotkinja od Saseksa je potpisala ugovor sa kompanijom Dizni, gde bi trebalo da pozajmljuje glasove junacima crtanih filmova. Međutim, kako se navodi, ona ovo neće raditi za novac, već u zamenu za donaciju od strane kompanije organizaciji za zaštitu životinja "Elephants Without Borders".

 

 

Neki ovaj potez tumače kao spinovani PR koji bi trebalo da zaseni sve one loše natpise i tekstove pisane proteklih dana. Čini se, ipak, da ako je zaista bilo reči o PR strategiji - ona nije prošla uspešno. Mnogi su se oglasili na tviteru, ubeđeni da Markl, zapravo, želi da izgradi status zvezde, na štetu svog supruga Harija.

 

- Ova žena je oduvek očajnički želela da bude poznata - rekla je Kejti Hopkins, u videu koji ima više od pola miliona pregleda.

 

Tajms je izveštavao da su članovi kraljevske porodice i pre Božića bili upoznati sa ovom poslovnom idejom, i da nisu bili srećni zbog toga. Zanimljivo je i da su Hari i Megan podneli zahtev za zaštitu imena njihove marke "Sussex Royal", prema kojoj neće ispunjavati kraljevske dužnosti, ali će imati benefite od nje.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>