• 0
 ≫ 

Dobra šansa za domaće startap kompanije: Prvo AIM nacionalno takmičenje održava se 10. februara

 ≫ 

Zainteresovani, koji ispunjavaju navedene uslove, mogu aplicirati do 30. januara

  • 0

Naučno-tehnološki park Beograd i "Annual Investment Meeting" - vodeća investiciona platforma na Bliskom Istoku i u Severnoj Africi, organizuju prvo nacionalno "AIM startap" takmičenje u Srbiji 10. februara, a startapovi mogu aplicirati do 30. januara.

Pobednik će imati priliku da predstavi svoju ideju na globalnoj startap izložbi i takmičenju "AIM Startup 2020" u Svetskom trgovinskom centru u Dubaiju, koje će okupiti vodeće svetske investitore, preduzetnike i donosioce odluka od 24. do 26. marta.

Pravo učešća na prvom "AIM startap" takmičenju u Srbiji imaju startap kompanije sa do 50 zaposlenih, koje posluju od dve do sedam godina, sa ostvarenim godišnjim prihodom između 100.000 i jedan milion dolara, a koji su podigli bar jednu rundu investicija. Biće ocenjivani na osnovu rasta, društvenog uticaja, upotreba inovacije, uticaja na klimu i životnu sredinu, kao i zaštite privatnosti.

Lokalnom pobedniku biće obezbeđeni put, smeštaj i štand na "AIM 2020", uz prilike za umrežavanje i dalji razvoj svoje ideje i poslovnog modela. Na globalnom "AIM 2020" finalu biće predstavnici iz 80 zemalja, što je odlična prilika za sve startapove koji nastoje da prikupe kapital, prošire se na nova tržišta, uspostave nove poslovne kontakte, ističu iz NT parka.

Tema ovogodišnjeg, desetog izdanja je "Ulaganje u budućnost: oblikovanje globalnih strategija ulaganja", a "AIM 2020" će okupiti visoke vladine zvaničnike, donosioce odluka, korporativne lidere, privrednike, regionalne i međunarodne investitore, preduzetnike, te vodeće akademske i investicione stručnjake.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>