• 1
 ≫ 

Ski centar rasterao skijaše, jer je gazda zabranio služenje alkohola

 ≫ 

Staze su odavno otvorene, snega ima, ali gosti sve više otkazuju rezervacije....

  • 1

Ski-centar Rostovo, popularni turistički centar smešten između Novog Travnika i Bugojna, usred skijaške sezone potpuno je prazan, pišu mediji iz BiH.

Razlog za to je vrlo zanimljiv: novi gazda Centra je zabranio točenje alkohola, pa se, prema rečima tamošnjih ugostitelja, posledice već osećaju, jer mnogo gostiju otkazuje svoje rezervacije.

- Došli su nam neki novi vlasnici, ne točimo alkohol, pa zbog toga nema ni gostiju. Nije bilo ni organizovanog dočeka Nove godine - rečeno je iz Ski-centra Rostovo.

Inače, novi gazda je iz Katara, a ovaj Centar je preuzeo u novembru. Sve je na vreme bilo spremno: staze su otvorene, i ima dovoljno snega, međutim, gosti ne dolaze upravo zbog ovog "kiksa". Reakcija ljudi je na društvenim mrežama bila burna, a jedan od komentara je glasio: "Neka ide u Katar da tamo zabranjuje alkohol".

(Telegraf Biznis/Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole šljivka

    15. januar 2020 | 10:54

    Bosna se uveliko pretvara u ekstremni fundametalizam. Ni u jednoj muslimanskoj zemlji se u hotelima strancima ne zabranjuje točenje alkohola, a eto u Bosni gazde treniraju strogoću. Nikad na tim prostorima neće biti normalnog susedskog odnosa.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>