• 1
 ≫ 

Restoran za obožavanje: Goste tretiraju kao bogove, a neretko daju i besplatnu hranu

 ≫ 

Redak primer iz ugostiteljstva vraća veru u ljude

  • 1

Dvadesetdvogodišnja radnica iz Alabame, iz restorana "Chick-fil-A", postala je heroj na društvenim mrežama, jer je spasila ženu Loren Langli sa decom, od oluje.

Post u kojem Langli govori kako se našla kolima usred oluje, kad joj je ova mlada devojka pritrčala, ponudila zaklon i time još jednom dokazala dobru reputaciju ovog lokala - šerovan je 13.000 puta na Fejsbuku.

Kako je napisala, ona i sinovi su želeli da brzinski prezalogaje koristeći "drajv" uslugu restorana, ali se vreme odjednom promenilo na gore.

- Nisam mogla ništa da vidim kroz prozore, a usledila je gomila udaraca gromova oko nas, i drveće je počelo da puca na pola. Dečaci su vrištali, a ja sam prvi put od kad sam majka, bila potpuno nemoćna i zbunjena šta da radim - kaže ova Amerikanka.

Tada su šef lokala i njegova radnica istrčali napolje, i pomogli nam da se prebacimo unutra, a hranu koju smo hteli da naručimo - dali su nam besplatno. Ovo nije prvi put da su zaposleni u ovom lokalu tako ljubazni, a postovi o njihovim herojskim podvizima već su bili viralni nekoliko puta.

U septembru prošle godine, radnici iz hjustonskog "Chick-fil-A"-a isporučili su između oko 400 sendviča vozačima koji su bili zaglavljeni na putu I-45 usled uragana Imelda.

Mušterije kažu da su radnici ovog lokala poznati po tome što ne očekuju ništa za uzvrat, niti očekuju pohvalu za ono što čine, i zato ih smatraju jednim od najboljih restorana u Americi.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>