• 0

U čast Megan Markl: Onlajn prodavnica pripremila neverovatno iznenađenje za svoje kupce

Nikada u životu ne znamo kada će nam se dogoditi neko iznenađenje na mestu na kom ga najmanje očekujemo, a uz to je potrebno imati i malo sreće. To pokazuje i ova zanimljiva odluka jedne onlajn prodavnice

  • 0
Princ Hari i Megan Markl

Foto: screenshot/youtube/

Stranica za onlajn kupovinu “PrettyLittleThing” nudi besplatnu dostavu cele godine nekim srećnim kupcima, i to u čast Megan Markl, prenosi The Sun.

Naime, ženama koje nose ime Megan ili Megs, ovi onlajn prodavci nude dogovor do danas u 17h. Na Tviter stranici “PLT” piše: - Daaaa kraljice, ako se zoveš Megan, imaš 24 sata da postaneš plemstvo.

Dodaju još i: - Vaše ime, vas, praktično, čini povlašćenima.

Inspirisani odlukom Megan i Harija da se povuku iz kraljevske porodice, kažu i sledeće: - Već smo izgubili jedno plemstvo, pa ćemo se potruditi da ih zamenimo tako što ćemo vam ponuditi besplatnu dostavu na godinu dana. Ako se zovete Megan ili Megs, proverite  svoje mejlove sa posebnom šifrom i obavezno je iskoristite pre kraja radnog dana.

Očigledno, najnoviji skandal koji potresa kraljevsku porodicu poslužio je mnogima kao inspiracija za razne nove poduhvate, među kojima je i ova zanimljiva odluka stranice "PrettyLittleThing".

I dok dobar deo javnosti osuđuje Harija i Megan zbog odluke da se povuku iz kraljevske porodice, neki ih u tome u potpunosti podržavaju, a iz "PLT"-a su to odlučili da urade na ovaj nesvakidašnji način i, pritom, naprave lep gest za sve srećnice koje nose isto ime kao i vojvotkinja od Saseksa.

B.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>